Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΚΛΟς ΜΕΤΑ ΤΟ 1990

Εντός των προσεχών ημερών ένας κύκλος που άνοιξε το 1990 κλείνει με τους περισσότερους από τους συντρόφους μας να έχουν ήδη περάσει τις πύλες του Ήλιου και να έχουν φτάσει στην γη των ονείρων.
Και τώρα ξανά ένας νέος κύκλος ανοίγει χωρίς την φυσική παρουσία εκείνων που βάραιναν στην πλάστιγγα της ιστορίας.
Με τους λιγοστούς συντρόφους που μας απέμειναν και με όσους κόντρα στο ρεύμα προστέθηκαν στην πορεία δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να συνεχίσουμε τον δρόμο που πήραμε.
Πριν το επόμενο μετέωρο βήμα μας στην χώρα των Λωτοφάγων είναι η ώρα να κάνουμε την αναγκαία στάση για να μνημονεύσουμε τους συντρόφους μας που με άμεσο ή έμμεσο τρόπο μας έφεραν ως εδώ.
Κάθε ψυχή που η εικόνα της καταγράφεται στην σύνθεση που ακολουθεί έχει την δική της καθοριστική συμβολή και μια μοναδική ιστορία που έχει πολλά να μας πει.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής για όλους τους συντρόφους μας που έφυγαν για το μεγάλο ταξίδι και την προσωπική τους συμβολή για έναν προς έναν ξεχωριστά, (ενδεχομένως άγνωστη για τους πολλούς), η Εταιρεία Μελετών Προϊστορικής Κεφαλληνίας στον χρόνο που έρχεται θα κάνει το αναγκαίο νεκρόδειπνο και θα σας καλέσει να είστε όλοι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου