Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Σφίγγουν τα λουριά» Νέα μέτρα της κυβέρνησης λόγω…. βόλτας του Σαββατοκύριακου

Φώτο   από τη σημερινή συνάντηση του Χαρδαλιά για την πολιτική προστασία στα χωριά σε καραντίνα στην Ξάνθη καί στην Κοζάνη. Ο ένας πάνω στον άλλο..

Και με πηγή το  https://www.kontraseolous.gr/
Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι το πιο σκληρό από αυτά που πήρε η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να αναχαιτίσει την εξάπλωση του ιού, αλλά κατά τα φαινόμενα δεν υπάρχει κάτι άλλο που να εγγυάται χαμηλότερο ρυθμό διάδοσης του ιού, μέχρι να έρθουν οι κατάλληλες θεραπευτικές μέθοδοι, χωρίς να καταρρεύσει το ήδη «τραυματισμένο» από δέκα χρόνια Μνημονίων σύστημα υγείας.
Αν και τις πρώτες μέρες η πλειονότητα των Ελλήνων έδειξε να πειθαρχεί και να ακολουθεί τις οδηγίες, υπό τον φόβο και ενός προστίμου, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο, όπου περιοχές όπως στην Πάτρα η Πλάζ το νότιο πάρκο η ο Φλοίσβος σου έδιναν την εντύπωση ότι δεν υπήρχε καραντίνα, η εντύπωση των επιτελών της κυβέρνησης είναι ότι τα παραθυράκια που εκμεταλλεύονται οι πολίτες είναι πολλά.
Γι’ αυτό και έρχονται σύντομα και νέα μέτρα.
Πιο συγκεκριμένα στο τραπέζι έχουν πέσει και συζητιούνται 2 παρεμβάσεις που θα αυστηροποιήσουν ακόμα πιο πολύ την κατάσταση. Ποια είναι αυτά;
– Η καθιέρωση συγκεκριμένου ωραρίου κυκλοφορίας κυρίως για τους ηλικιωμένους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και η μείωση των ελεύθερων μετακινήσεων, για την οποία θα υπάρξει συγκεκριμένος αριθμός.
Με λίγα λόγια δεν θα μπορεί να βγαίνει απ’ το σπίτι όποιος θέλει, όποτε θέλει αλλά θα υπάρχει ένας μέγιστος αριθμός μετακινήσεων, 2 φορές ημέρα.
– Αυστηρότατα θα είναι τα μέτρα ενόψει Πάσχα καθώς συζητιέται το κλείσιμο των διοδίων προκειμένου να εμποδιστεί η μεγάλη φυγή των Αθηναίων προς την επαρχία

12 σχόλια:

  1. Για περιορισμό της εξόδου του Πάσχα συμφωνώ μια και «πόλεμο» στην ουσία έχουμε (άσε που θα γλυτώσω από τη πεθερά χα χα), αλλά άμα αγριέψουνε περισσότερο τα μέτρα κυκλοφορίας θα γίνουμε όλοι παραβάτες οπότε το παιχνίδι χάνεται…
    Εγώ πάντως στην Αθήνα που είμαι τώρα, δε γλέπω να κυκλοφορεί μύγα!!

    Έπειτα θα υπάρχει πλέον το εξής παράδοξο:
    Θα θέλει ο κόσμος να πάει φυλακή για να προαυλίζεται και λίγο!!
    Στην επαρχία υπάρχουν κάποιες δυνατότητες μετακίνησης αλλά και λιγότερος κατά πολύ κίνδυνος οπότε τα πράγματα ισορροπούν.

    Μήπως κάποιοι είναι εκτός τόπου και χρόνου?
    (Το τελευταίο το λέω με τη λογική ότι όσο περισσότερο αυστηροποιούνται τα μέτρα, φυσιολογικά τόσο λιγότερο χρόνο θα αντέξουν).
    Οπότε τινάζεται η «μπάνκα» στον αέρα ή όχι??

    Κουά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην επαρχια τα θεωρω τα μετρα καπως υπερβολη!!! Αλλα ειναι και μπερδεμα να υπαρχουν διαφορετικα μετρα ανα τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε καλά τώρα μη μου πεις ότι ζορίζεται στην επαρχία ο κόσμος όπως στις μεγαλουπόλεις.
    Μεταξύ μας Μεταξά που λένε, χα χα.

    Κά κα κα κα κα κα κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η αναρτηση πλακα πλακα χτυπησε τις 1000 προβολες , και πρεπει να σκαρφαλωσε δημοφιλη μηνα!! Οσο γραφω τοσο αυξανονται τα κλικ! Το μενουμε σπιτι , εκανε το κοσμο να διαβαζει ειδησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωχ με τόσα χτυπήματα πας εσύ φυλακή και εγώ για πρόστιμο!!

    Χα χα χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σημερα απογευματακι με σκεφτομαι να παω και για ενα ψαρεματακι,, πως το βλεπεις ,,με βλεπεις αυτοφορο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άματις φορέσεις μάσκα – αναπνευστήρα (ψαροντουφεκά) με φίλτρο αέρα και έμπεις στη βάρκα δε μπορεί να σου κάμει κανένας τίποτα.
    Και μη ξεχάσεις την υπεύθυνη δήλωση για επίσκεψη σε ιχθυοπωλείο χα χα.

    Έπειτα και σου μιλάω εκ πείρας, άμα σε πιάσει και καμιά μπόρα είναι ο μόνος τρόπος να οδηγείς βάρκα με μηχανή και για να γλέπεις καλύτερα βάνεις και το δάχτυλό σου να ανεβοκατεβαίνει στο γυαλί τση μάσκας σαν υαλοκαθαριστήρας!

    Καλή ψαριά (και είμαι όοοο γκαντέμης χα χα χα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαγορευετε τελικα.μαλλ9β πυ θα δοτνε βαρκα θα μου στειλουν και τομπουφιουρντι καντεμη.δεν παω πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ στο είπα, είμαι γκαντέμης χα χα.
    Αλλά σε γλύτωσα από το πρόστιμο! Κάπου διάβασα ότι στο Βόλο νομίζω, το λιμενικό έριξε πρόστιμο σε ένα ψαροντουφεκά εψές και άκόμα γελάω…

    Μάλλον είναι όλα μπερδεμένα και οι υπηρεσίες μπερδευτήκανε ακόμα περισσότερο, γιατί ποιός κινδυνεύει από ένα ψαροντουφεκά??

    Έπειτα εγώ είμαι φτωχός και θέλω να βγάλω κάνα ψάρι να φάω, θα πρέπει να τα τινάξω από τη πείνα?

    Κουά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενημερωθηκα,, μεχρι 21 Απριλη,, κατηγοριματηκα πληρη απαγορευση αποπλου ερασιτεχνη ,,, Απορω βεβαια ποιος ο λογος!!!!!!Μην τελικα το παρακανουνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...ενώ σε ελέγχους από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις που αφορούσαν έναν πολίτη που έκανε υποβρύχιο ψάρεμα (περίπτωση που δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις), μία περίπτωση που σε αυτοκίνητο επέβαιναν πάνω από τρία άτομα και τέλος σε ένα άτομο που δεν είχε καμία βεβαίωση μαζί του.

    Κά κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή