Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΝΚ Προς: Εφημεριδα Κεφαλονια

Εφημερίδα Κεφαλονιά

Κυριακή 15-3-20

Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΝΚ Προς:  efimeridakefalonia.gr

email: somanosokef@gmail.com Κοινοποίηση: ΜΜΕ


Αγαπητέ διαχειριστή της ιστοσελίδας “ efimeridakefalonia.gr”, διαβάζοντας τον τίτλο της ανάρτησής σας “Ξεφτιλίζουν τον...κομματικό αυτοκράτορα Δημήτρη Ματζουράτο, οι εργαζόμενοι του Γ.Ν.Κεφαλονιάς” που υπογράφεται από την κα Βάσω Βουτσινά, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:
Οι εργαζόμενοι του Γ.Ν.Κ. εκπροσωπούνται από το νόμιμα εκλεγμένο ΔΣ του Σωματείου Υπαλλήλων ΓΝΚ και είναι άστοχο να παρουσιάζονται από την ιστοσελίδα σας ως εκπροσωπούμενοι από μία και μόνο εργαζόμενη, που δεν είναι καν μέλος του ΔΣ του Σωματείου. Οι εκλογές της 19ης/2/20 ανέδειξαν νέο ΔΣ Υπαλλήλων ΓΝΚ που αποτελείται από τον Κωνσταντίνο Τσιμάρα ως Πρόεδρο, τον Ευάγγελο Δελλαπόρτα ως Αντιπρόεδρο, τη Νίκη Τριαντοπούλου ως Γενική Γραμματέα, τον Ιωάννη Φισφή ως Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα και την Καλλιόπη Κωτατή ως Ταμία.

Οι εργαζόμενοι του ΓΝΚ μέσω του ΔΣ του Σωματείου τους , ουδέποτε ξεφτίλισαν τον Πρόεδρο του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, Δημήτρη Ματζουράτο, όπως λανθασμένα αναφέρεται στον τίτλο της ανάρτησής σας. Επειδή αναφέρεται στην εν λόγω ανάρτηση ότι “ πολλοί ήταν γνώστες της λεηλασίας της ΜΕΘ και έκαναν κοινώς την...πάπια”, σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ του Σωματείου, την 12η/3/20 το μεσημέρι, επεδίωξε να συναντήσει το Διοικητή, και του εξέφρασε την ανησυχία, τη διαφωνία, και την αντίθεσή του να μεταφερθεί ο εξοπλισμός της ΜΕΘ σε νοσοκομεία της Πάτρας, σύμφωνα με πρόσφατες φήμες. Την επόμενη μέρα που αυτό έγινε αντιληπτό, αμέσως καταγγέλθηκε από το ΔΣ του σωματείου μας στο λαό της Κεφαλονιάς μέσω των ΜΜΕ.
Επίσης στην παρούσα φάση το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στη διεκδίκηση αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκύπτουν από τα κρούσματα του κορωνοϊού με προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού, τη λειτουργία της ΜΕΘ στο νοσοκομείο μας, την επάρκεια μασκών, στολών, αντισηπτικών και άλλων μέτρων προστασίας και όχι με μικροπρεπή και ευτελή “δημοσιεύματα”.
Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου