Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Σχολιασμοι πανω στην Αδρευση!!

πάνω στην ενημέρωση του προέδρου
Σε λειτουργία το δίκτυο άδρευσης λιμνοδεξαμενών Tζαννάτων
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
Σε λειτουργία το δίκτυο άδρευσης λιμνοδεξαμενών Tζαννάτων
  • Αγαπητέ πρόεδρε το δύκτιο αδρευσής εφτιάχτηκε, Ετρεξα να ποτίσω την πατάτα και τον κήπο μου 
  • αλλά νερό δεν έχει στάλα !! Θα σε παρακαλούσα να πεις στους υπεύθυνους να σοβαρευτουν και να 
  • κάνουνε την δουλειά τους σωστά! 
  • 10  χρόνια δεν πλήρωσε κανένας νερό , οπότε μήπως ειναι και η αιτ΄λια να μην το φτιάχνουν και με το δίκιο τους?  Να  εισηγηθείς να τσακιστούν να το φτιάξουν αμέσως διαφορετικά οι ζημιές θα είναι μεγάλες αν οχι καταστροφικές για κάποιους που ζουν από τους κήπους  , και να παρθεί και απόφαση να πληρώνουμε το νερό. 
  • Έτσι δεν θα γίνετε σπατάλη  , και θα υπάρχουν και χρήματα για τις  ζημιές!  Οτνα ήμουν σύμβουλος στην Δευακ  επανειλημμένως  είχα εισηγηθεί να βάλουμε ένα τέλος 3 λεπτά στο κυβικό , και να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά!Κάποιες αόρατες δυνάμεις επέταξάν την εισήγησή μου στο καλάθι των αχρήστων!
  • Ας ελπίσουμε ότι τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνουμε όλοι την δουλειά μας  σωστα!

    • φίλε βασιλη Το αρδευτικό δίκτυο της περιοχής βρίσκεται εκτός λειτουργίας από τις αρχές Νοεμβρίου λογω ζημιάς (διαρροές και σπάσιμο σωλήνα) που υπέστη το δίκτυο σε κάποια σημεία με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη διαρροή νερού, που οδήγησε την ΔΕΥΑΚ στην παύση λειτουργιάς του αντλιοστασίου και να μην είναι τελικά δυνατή η άρδευση της περιοχής. Η επιδιόρθωση της ζημιάς καθυστερεί με διάφορες δικαιολογίες όπως η τιμολόγηση του αρδευτικού νερού που αποτελεί τον βασικό παράγοντα διατήρησης σε λειτουργίας των συστημάτων παροχής. Το συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε την τιμολόγηση του νερού που εκκρεμεί από χρόνια και που πρέπει να αποτελεί υποχρέωση των καταναλωτών . Εξαίρεση από την χρέωση δίνεται για τα έτη που οποία προηγήθηκαν. Αποφασίστηκε στην συνάντηση που θα οριστεί με την ΔΕΥΑΚ για το αποχετευτικό να συζητηθεί και το αρδευτικό. Για το θέμα θα ενημερωθεί και ο πρόεδρος κοινότητας Αγίας ειρήνης Τότολος Μιχάλης που θα του συζητηθεί να παρευρίσκεται στην προγραμματισμένη συνάντηση με την ΔΕΥΑΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου