Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Η Χθεσινη ομιλία του ΚΚε στο κοινοτικο!





Μιλησε για πολλα θέματα ,, και φυσικα με βασικότερο την υποθεση του Ταφου,, και την συμβολή και την τροπη που πηρε η υποθεση!
Εγινε αναφορα  στον Τουρισμο ,και οτι η υπόθεση του Ιου επιτάχυνε την υπάρχουσα κριση με τραγικές δυστηχως  συνεπειες για ολους..Μείωσε μισθους , οπως και κατεργησε θεσεις εργασίας.
Μας εκλεισε  στα σπίτια μας, με σχεδιασμο τον τερματισμο των συλλογικων δράσεων , και με στόχο την κατευθυνση σε δρόμους που εχουν επιλέξει οι πολυεθνικες!!!
Κατηγόρησε  την ΠΙΝ που στο προσφατο συμβουλιο  ενω ζητηθηκςε απο την Λαικη σεισπειρωση να στηριχθει ο ερασιτεχνικος αθλητισμος, να φτιαχτουν τα ελατωματικα γηπεδα οπως και αυτο των  Τζαννατων αλλα σε ολα τα άλλα  σωστα  αιτηματα της πηρε αρνητικη απαντηση.
Ακτοπλοια  και λιμανι Πόρου,, 2  βασικα απο τα προβληματα,, και εδω ευθυνη της ΠΙΝ, και αναφορά και στα δρομολογια που πλεον δεν πολυεξυπηρετουν τον επιβατη  , οπως φυσικα και η υποθεση με τον βιολογικο διοτι προφανως εξυπηρετουνται  καποιασυμφεροντα.
ΥΓΕΙΑ,, μετραγαμε  κρουσματα,,αλλα η περιφεριαρχης δεν εκανε τιποτε για την στελεχωση των νοσοκομειων και των αγροτικων ιατρειων! Καθαρηστριες , και η ομηρια τους με τις δεκαμηνες συμβασεις , οπου ειδικα τωρα,, οπως φυσικα και με την νεα τους συμβαση,, οι ωρες απασχολησης θα ειναι πολυ φορτομενες!
Αναφορα εγινε και στο φυσικο περιβάλλον, την υποθεση με τις ανεμογεννητριες αλλα και με τις εξορυξεις,, που η περιφεριαρχης  στην επισκεψη της στο νησι μας διαπιστωσε την μαχητικοτητα του σε πραγματα που ειναι αντιθετοι!
Λάθος  τεράστιο επισης η ιδιτικοποίηση του φορεα Απορριμάτων πρωην ΕΔΑΚΙ , και το κοστος που  θα μας  αναλογήσει  μελλοντικά  στον καθένα  μας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου