Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Το δημόσιο Ευχαριστώ στον blogger Τάσο Καβαλλιεράτο

 

Πριν λίγο καιρό μας έγινε γνωστό ότι η ιστοσελίδα VLAHATA SAMIS.blogspot.gr δημιούργημα του αγωνιστή-ρεπόρτερ- ΤΑΣΟΥ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΥ έριξε τίτλους τέλους.


Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί αλλά σεβόμαστε την απόφαση του Τάσου γνωρίζοντας τον κόπο,τον χρόνο και τα έξοδα που θυσίαζε για να έχει η περιοχή μας την δικιά της φωνή.


Θέλω προσωπικά εγώ (αλλά είμαι σίγουρος και παρα πολλοί άλλοι) να ευχαριστήσω τον Τάσο γιατί όλο αυτό το διάστημα που διέυθυνε το Βlog καθώς, πάντα όταν τον χρειάστηκα να ενημερώσει για θέματα που αφορούσαν τα των Συλλόγων που ήμουν αναμεμειγμένος ,το έκανε με συνέπεια,αφιλοκερδώς και πάντα ήταν παρόν σε κάθε εκδήλωση που γινόταν και αφορούσε αυτή εδώ την περιοχή.


Η ενημέρωση για τα νέα του τόπου μας ,και όχι μόνο,ήταν καθημερινή και τα προβληματά του σε πρώτη προβολή.
Σίγουρα η σίγαση του Blog θα αποτελέσει εμφανή απώλεια για την περιοχή μας και η μόνη ελπίδα είναι να βρεθεί κάποιος νέος αντικαταστάτης για την ενημέρωση και παρουσίαση των γεγονότων που μας αφορούν.
Τάσο εύχομαι η αγάπη και η μαχητικότητα σου για αυτό το τόπο να συνεχιστεί και σύντομα να σε ξαναδιαβάζουμε στις e-εφημερίδες του τόπου μας.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΖΑΝΕΤΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
CAPTAIN JIMMYS

πηγη  ekefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου