Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Το μυστηριώδες και επικίνδυνο νησί που εμφανίστηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων

 

Headerisla

Αυτό το νησί με το όνομα Shelley Island (La Isla de Conchas), είναι ένα παράξενο νέο αξιοθέατο κοντά στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ

Ανάλογα με τον καιρό ή τις παλίρροιες, αυτό το νησί αλλάζει σε μέγεθος, μήκους το πολύ 16 χιλιομέτρων , αν και κανονικά μπορεί να το δει κανείς μόνο ενάμισι χιλιόμετρο.


Το νησί έχει σχήμα ημικυκλίου και βρίσκεται κοντά στο Cape Point, μια τοποθεσία που είναι τουριστικός προορισμός λόγω του παράκτιου εθνικού πάρκου Cape Hatteras της Βόρειας Καρολίνας.


2-77

Αυτό το νησί οφείλει το όνομά του στο γεγονός ότι χιλιάδες χρωματιστά κοχύλια βρίσκονται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειάς του . Τον περασμένο Απρίλιο του 2021, οι κάτοικοι του Cape Point άρχισαν να βλέπουν έναν μικρό λόφο που εμφανίστηκε στη μέση της θάλασσας.

Χάρη στις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό το νησί έγινε αρκετά διάσημο, ωστόσο, αρκετοί ειδικοί γεωλόγων έχουν επισημάνει ότι όπως εμφανίστηκε, μπορεί να εξαφανιστεί εντελώς.


3-71

Ένας τουρίστας που άρχισε να διαδίδει φωτογραφίες της τοποθεσίας, που ονομάζεται Chad Koczera, ήταν αυτός που ξεκίνησε το ενδιαφέρον για αυτό το μυστηριώδες νησί και του χάρισε τη φήμη του.

Οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους που υπάρχουν στο σημείο, καθώς υπάρχουν πολύ επιθετικά και μεταβαλλόμενα ρεύματα δίπλα σε μια εντελώς ασταθή θάλασσα . Η αμφιβολία που έχουν όλοι είναι αν το νησί θα μεγαλώσει και θα ενωθεί με το ακρωτήριο Hattras ή θα καταλήξει να εξαφανιστεί.


1-81-768x456

Οι αρχές της Βόρειας Καρολίνας φοβούνται για την ασφάλεια των ντόπιων και των τουριστών με το σκεπτικό ότι αυτό το νησί δεν είναι ασφαλής περιοχή για να απολαύσετε το νερό. Επιπλέον, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δει τεράστιους καρχαρίες και manta rays στην τοποθεσία.

Το προσωπικό του κόλπου έχει δηλώσει ότι δεν συνιστά να πλησιάσετε την περιοχή και ότι εάν αποφασίσετε να πάτε, δεν μπορούν να σας σταματήσουν, αλλά είναι με δική σας ευθύνη, καθώς, αν και η παλίρροια μπορεί να είναι ήρεμη, δεν είναι γνωστό πότε μπορεί να σας παρασύρει ρεύμα σε αυτό το έδαφος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου