Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΒΑZAAR ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ - Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΚΙΝ.ΑΛ. Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 



 
Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής Κεφαλονιάς & Ιθάκης, καθώς και μέλη των Τοπικων Οργανώσεων Ληξουρίου, Αργοστολίου & Σάμης, βρεθήκαμε σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar ενίσχυσης της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. "ΥΠΕΡΙΩΝ" στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας στο Ληξούρι.

Το τελευταίο διάστημα, υπάρχει ένα μεγάλο οικονομικό αδιέξοδο στον "ΥΠΕΡΙΩΝΑ", που ξεκίνησε εδώ και επτά μήνες με την έναρξη της Στέγης Ημερήσιας Διαβίωσης. Οι εργαζόμενοί είναι απλήρωτοι και δεν μπορούν να λάβουν ούτε το δώρο των Χριστουγέννων, διότι με ευθύνη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, έχει καθυστερήσει να γίνει η χρηματοδότηση της Στέγης με περαιτέρω κίνδυνο τη διακοπή της λειτουργίας των δομών.

Επιπλέον, η κρατική επιχορήγηση δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τις 8.000 ευρώ τον χρόνο. Πέρσι δεν δόθηκε και φέτος άντι 8.000 ευρώ δόθηκαν 4.000 ευρω. Συνεπεία των ανωτέρω, υπηρεσίες υποστήριξης προς τους ωφελούμενους με στόχο την ανεξάρτητη διαβίωση και με σεβασμό στα δικαιώματά τους, κινδυνεύουν να παυσουν μα προσφέρονται.

Η συνέχιση του έργου του "ΥΠΕΡΙΩΝΑ" είναι απαραίτητη διότι οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι τέτοιες ώστε τα άτομα που στεγάζονται διαβιούν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και ταυτόχρονα τους παρέχονται οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις για βελτίωση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους και την κοινωνική τους ένταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου