Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Σοκ: ΑΥΤΟΙ έφτιαξαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου!

 Imagine that this is one stone out of 2 million and 300 thousand stones that were cut, dragged and lifted to build the Great Pyramid more than 3000 years ago.


Βρίσκονταν εκεί πριν από τους Φαραώ…

Ο κόσμος έχει πάντα είχε την απορία, “ποιος έχτισε τις μεγάλες πυραμίδες της Αιγύπτου”. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ήταν οι Αιγύπτιοι, όμως, υπάρχει κάποια συζήτηση σχετικά με το πότε οι πραγματικές πυραμίδες χτίστηκαν. Κάποιοι αρχαιολόγοι λένε μετά την χρονολόγηση άνθρακα, και φαίνεται να είναι περίπου 7,000-10,000 χρόνια.Ωστόσο, άλλες συζητήσεις λένε ότι είναι μόνο μερικές χιλιάδες χρόνια και οι Αιγύπτιοι ήρθαν μόνο γύρω στα 3.000 χρόνια πριν,κι έτσι δεν θα μπορούσαν να είναι παλαιότεροι.

Τι θα συμβεί αν οι Αιγύπτιοι έχτισαν μερικές από τις μικρότερες, αλλά όχι τη μεγάλη πυραμίδα.
Αυτό μπορεί να είναι γιατί βλέπουμε τρεις μεγάλες πυραμίδες δίπλα σε τρεις μικρές που δεν φαίνονται τόσο θαυμαστές δίπλα στις μεγάλες. Έτσι, το ερώτημα είναι … ποιος τους έχτισε πρώτα;

Παραπάνω είναι ένα βίντεο που δείχνει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι γίγαντες όντως  μπορεί να έχτισαν τις αρχαίες πυραμίδες της Αιγύπτου. Πριν οι σκεπτικιστές αρχίζουν να τρέχουν… ας δούμε την ιστορία.  Οι Νεφελίμ ήταν μια προκατακλυσμιαία φυλή, που στη Βίβλο αναφέρονται ως γίγαντες. Ήταν, όπως λέγεται, τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις «κόρες…των ανθρώπων», και τους «Υιούς του Θεού». Το πιο ιστορία μνημείο του μαθήματος είναι ο γίγαντας Γολιάθ που παλεύει με τον Δαυίδ. Επίσης, βρέθηκαν στην Αίγυπτο σχέδια μικρότερων ανθρώπων που παλεύουν ενάντια στους μεγαλύτερους ανθρώπους. Σχεδόν κάθε πολιτισμός έχει τα ονόματα ή τα σχέδια των γιγάντων από τις διαφορετικές εποχές στην ιστορία.

Εδώ είναι ένα σχόλιο από έναν πραγματικό αρχαιολόγο:

“Είμαι ένας αρχαιολόγος (ο οποίος έχει εργαστεί στις πυραμίδες) και οφείλω να ομολογήσω ότι είμαστε όλοι δεκτοί σε μια μυστική κοινωνία όπου έχουμε την υποχρέωση να κρύψουμε τα μυστικά της ύπαρξης των γιγάντων, υπό την απειλή του θανάτου. Τώρα που ξέρετε όλη την αλήθεια η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο. Τουλάχιστον η αλήθεια είναι εκεί έξω, αλλά τώρα θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου με φόβο”.

Ο Gery Νέλσον έχει ένα θαυμάσιο και μεγάλο άρθρο για το θέμα αυτό με αναφορές και εικόνες. Στο άρθρο του ο Νέλσον λέει: “Έχω προσπαθήσει να το κρατήσω μέσα στη σφαίρα της δικής μου εμπειρίας  Όπως το σφυρί βαριοπούλα 64 λιβρών που βρίσκεται σε ένα ορυχείο χαλκού κοντά στην πόλη Llandudno στη βόρεια Ουαλία. Γιγαντιαίοι άξονες που ξεθάβονται στο Ιράν, γιγαντιαία ξίφη, κ.λπ. Θα μπορούσατε να διαβάσετε για εβδομάδες σχετικά με το θέμα των γιγάντων.Θα πρότεινα οι γίγαντες των νησιών Solomon, κοκκινομάλλεις γίγαντες, γίγαντες της Αριζόνα, γίγαντες Καλιφόρνιας, γίγαντες του Οχάιου, περουβιανοί γίγαντες».

Πριν από μερικά χρόνια ποτέ δεν θα πίστευα ότι οι γίγαντες έχτισαν τις πυραμίδες, σκέφτηκα ότι ήταν παράλογο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχω διαπιστώσει ότι η πραγματική αλήθεια, ίσως είναι πιό παράξενη κι απο την μυθιστοριογραφία.

Σύμφωνα με τον Συγγραφέα Ο Brad Steiger , ο οποίος έχει γράψει πάνω από 168 βιβλία με πάνω από 17 εκατομμύρια αντίτυπα. Λέει στο βιβλίο του «Ο Κόσμος Πριν από εμάς”.

“Υπήρξαν ανασκαφές στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν παραχθεί λείψανα πρωτόγονων ανδρών και γυναικών πάνω από επτά πόδια ύψος. Ανθρωποειδή με κέρατα. Γίγαντες με διπλές σειρές δοντιών. Προϊστορικοί άνθρωποι με έντονα κεκλιμένα μέτωπα και σαγόνια … Τον Ιούλιο του 1895,  ένα συμβαλλόμενο μέρος ανθρακωρύχων που εργάζονται κοντά στο Veil Falls, στην Καλιφόρνια, βρήκαν τάφο γυναίκας του οποίου τα σκελετικά υπολείμματα ήταν έξι-πόδια-οκτώ ίντσες στο μήκος”.

Λοιπόν τι συμβαίνει με αυτούς τους γίγαντες; Γιατί δεν τους βλέπουμε πια σήμερα; Μια θεωρία θα μπορούσε να είναι ότι πέθαναν κατά τη διάρκεια της μεγάλης πλημμύρας, μολύνθηκαν απο ασθένειες ή ακόμη και ζευγάρωσαν με κανονικούς ανθρώπους, που θα μπορούσε να εξηγήσει το σύνδρομο του γιγαντισμού.

Επίσης, πρόσφατα δημοσιεύθηκε, αλλά παρμένο απο το 1988 στον γερμανικό ιστοχώρο BILD.De, οι φωτογραφίες που λαμβάνονται από τον Gregor Spörri. Μεταφράζεται από το άρθρο ως εξής:

“Το 1988, την τελευταία ημέρα της έρευνας στο ιδιωτικό ταξίδι του, ήρθε σε επαφή με έναν ηλικιωμένο άντρα από μια σοβαρή δυναστεία ληστών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα αγρόκτημα στο σπίτι Μπιρ Χούκερ, 100 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Καΐρου.

Μετά την πληρωμή, $ 300 Spörri, έριξε μια ματιά στο σοβαρό απούλητο θησαυρό των ληστών. Τυλιγμένα σε κουρέλια παλιά υπήρχαν οστά και δέρμα.

«Ήταν ένα στενόμακρο πακέτο, μύριζε κλεισούρα. Ήμουν εντελώς κατάπληκτος όταν είδα το σκούρο καφέ δάχτυλο του γίγαντα.

Είχα τη δυνατότητα να το πάρω στο χέρι και να τραβήξω εικόνες.”Το καμμένο δάχτυλο ήταν ανοικτό και καλυπτόταν με αποξηραμένη μούχλα. Αυτό ήταν απίστευτο. Σε μέγεθος που ταιριάζει σε ένα σώμα θα έπρεπε να ήταν περίπου 15 πόδια ύψος”.

Ο ληστής έδειξε, επίσης, το ελβετικό πιστοποιητικό γνησιότητας και μια ακτινογραφία της εικόνας. Και οι δύο είναι από τη δεκαετία του ’60”.

Η ερώτηση είναι, γιατί οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο κρύβουν όλα αυτά από τους ανθρώπους;

Πηγή: aftodioikisi.gr

2 σχόλια:

 1. Εγώ δεν ξέρω αν υπήρξαν γίγαντες αλλά σίγουρα στη Κεφαλλονιά δεν ήρτανε γιατί:
  Οδύσσεια ( ι – 125)
  οὐ γὰρ Κυκλώπεσσι νέες πάρα μιλτοπάρῃοι,
  οὐδ᾽ ἄνδρες νηῶν ἔνι τέκτονες, οἵ κε κάμοιεν
  (Μεράφραση)
  Τὶ πλοῖα νε κόκκινες παρειές οι Κύκλωπες δὲν ἔχουν,
  καὶ μαραγκούς νὰ φτιάνουνε καλόστρωτα καράβια,
  Χα χα χα χα χα χα.

  Εκειό που έμαθα μετά τη πλημμύρα του Ιανού είναι γιατί τα καράβια του Οδυσσέα είχανε
  κόκκινα μάγουλα πρύμα - πλώρα.
  Τα πλοία τότενες αράζανε στα σίγουρα τραβηγμένα στην ακρογιαλιά είτε με τη πλώρη είτε με τη πρύμη.
  Τραβηγμένα το λοιπόνε όξου στη παραλία τση σημερινής Άσσου, μόλις έβρεχε και κατέβαζε κοκκινόλασπη από το βουνό ο εκεί χείμαρρος (Ρυάκας), γινότανε κόκκινα μπρος - πίσω όπως έγινε το σπίτι μου και χρειάστηκαν τέσσερα χέρια μπογιά για να το ξανά ασπρίσω!!
  Οξείδια του σιδήρου γαρ! Το έβαφες, φαινόταν όλα άσπρα και μετά μια μέρα ξαναγινότανε κόκκινο.
  Άσε τα ρούχα που δε καθαρίζανε με τίποτις. Κοκκινωπά μένανε ό,τι καθάρισμα και να τσου έκανες!
  Τα σχετικά περί Φοινίκων και του κόκκινου χρώματος μάλλον είναι αποκυήματα φαντασίας κατά που φαίνεται.

  Κουά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα
  Σπ. Ρόκκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κοιτα ειδησεις που μας εβγαλε ο ιανος χαχαχαχα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή