Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Πρωτοχρονιάτικη παγκόσμια online πρεμιέρα για την ταινία “Μελισσάνθη”-Έχει γυριστεί στην Κεφαλονιά & έχει αποσπάσει 14 διεθνή βραβεία

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 
 
Ευχαριστούμε την Ελένη Χιόνη και την συντακτική ομάδα του Kefalonia Press για το υπέροχο αφιέρωμα. Αύριο σε online streaming θα προβληθεί για πρώτη φορά η πρεμιέρα της ταινίας "Melissanthe" από το πανελλαδικό portal VisitGreece στις 9.00 το πρωί σε συνεργασία με τον ΕΟΤ. Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ'"όλα.
 
Georgios Dimitropoulos
vor etwa einer Stunde

Delighted to announce that "Melissanthe" film will be premiered tomorrow morning at 9am for online viewing in collaboration with the Greek National Tourism Organisation 🇬🇷 Our team is celebrating the new year with the premier of a film that was inspired by ancient myths, love, destiny and the marvellous harmonious coexistence between all living things! Happy New Year to All !!
https://www.youtube.com/watch?v=BojojkQB5ts

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η ταινία "Μελισσάνθη" θα προβληθεί σε παγκόσμια online πρεμιέρα αύριο 9πμ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Η ομάδα μας γιορτάζει τον ερχομό του νέου έτους με την προβολή της ταινίας που εστιάζεται στην αρμονική συμβιωτική σχέση μεταξύ των ανθρώπων και της φύσης, όπως περιγράφεται από αρχαίους μύθους και θρύλους και ξεδιπλώνεται μέσα από την όμορφη μυθοπλασία του Giorgos Geron, την υπέροχη αφήγηση της Sabine Crossen και τον κινηματογραφικό φακό. Καλή χρονιά !!

Special thanks to Giorgos Geron, Mary Karger, Sabine Crossen, Sarah Mogridge, Vassilis Konstantilieris, Arctos Rental, Alex Metzinger, kefalonitis and Visit Greece for their amazing support !!

Ist möglicherweise ein Bild von 1 Person, außen und Text

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου