Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΟΠΗ!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΟΠΗ!!!
Με την αρχή του νέου χρόνου ευχόμαστε ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους του γνωστούς, συγγενείς και φίλους, πάντα υγεία και ευτυχία σε όλες τις οικογένειες!!!
Το 2023 να είναι μια πολύ όμορφη, δημιουργική, ευχάριστη και ειρηνική χρονιά γεμάτη μόνο υγεία και χαρούμενες εκπλήξεις!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

2 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά και ΚΑΛΥΤΕΡΑ στη Fotis Family.
    Και καλή αποκοπή από τη προηγούμενη χρονιά αλλά όχι και να τη ξεχνάμε, γιατί κάθε χρονιά μας κάνει πιο έμπειρους, χα χα χα.
    Άσε που οι ωραίες τσίκνες από τη κουζίνα σας έχουνε χαζέψει εκεί αηπάνουθε τον Δία τον Αινήσιο και έχω πληροφορίες ότι όπου να είναι θα έρτει ο Ερμής εκεί για να πάρει delivery!!!

    Να είστε πάντα όλοι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕ ΜΑς ΦΙΛΕ,,και τακτικε σχολιαστη! μακαρι η νεα χρονια (ακρως εκλογικη) να μας φερει αλαγες προς το καλυτερο, και σιγουρα καθε χρονια που προστιθετε στην ζωη μας , μπορει να μας βαραινει περισσοτερο, αλλα οπως πολυ σωστα σχολιαζεις μας προσθετει εμπειριες, και γνωσεις,, κατι σαν το περιβοητο ταξιδι του Οδυσσεα, που η ουσια του ηταν περισσοτερο στο οσα εμαθε απο το ταξιδι του, και οχι το οτι πετυχε το σκοπο του , να επιστρεψει στο νησι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή