Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ!

Άντερλεχτ-ΑΕΚ (22:05, ANT1)

Άντερλεχτ-ΑΕΚ (22:05, ANT1)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια της ΑΕΚ να μπει με το δεξί φέτος στα ευρωπαϊκά σαλόνια! Χωρίς σκορ το παιχνίδι με την Άντερλεχτ, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πρώτα τους πατήματα στον αγωνιστικό χώρο. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση της «Ένωσης» για την 1η αγωνιστική του Europa League από το www.sport-fm.gr.  ΗΜΙΧΡΟΝΟ  3-1
Κόπηκε στα αγγλικά

Κόπηκε στα αγγλικά

Ένα καλό ξεκίνημα έψαχνε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην νεανική Τότεναμ, αλλά μάταια. Χαμένες ευκαιρίες, πέναλτι με τον Λίνο, αγωνία μέχρι το τέλος, δοκάρι του Ίβιτς στο φινάλε και παρόλα αυτά μηδέν εις το πηλίκο (0-0). Κατώτερος των προσδοκιών ο «Δικέφαλος», πέτυχε τους Άγγλους με τα «δεύτερα», αλλά όχι και τον σκοπό του, αφού παρότι η ισοπαλία κάποτε θα θεωρούταν επιτυχία, σήμερα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

1ος όμιλος: «Βόλτα» στην Ιρλανδία η Ρούμπιν 15/09/2011, 22:05

Χωρίς να ανεβάσει… στροφές και να κουραστεί ιδιαίτερα, η Ρούμπιν Καζάν μπήκε με το δεξί στον πρώτο όμιλο του Europa League, στον οποίο συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με σκορ 3-0 της Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία. Μάρτινες, Νομπόα και Καραντενίζ οι σκόρερ για τους Ρώσους που «έπιασαν» κορυφή στην βαθμολογία του ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου