Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΙΟΝΙΟΝ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ E-KEFALONIA

Επίσης, θέλει να σας ενημερώσει ότι έχει κινήσει τις διαδικασίες μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για την δυσφήμιση και την οικονομική ζημία που υπέστη.
Η ΙΟΝΙΟΝ Π. ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την όποια ταλαιπωρία έχει υποστεί, λόγω  της ακινητοποίησης των πλοίων της με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα πιστοποιητικά του Ρωσικού Νηογνώμονα στις γραμμές Σάμη-Ιθάκη-Αστακός και Κεφαλονιά ( Πεσάδα) – Ζάκυνθος ( Αγ. Νικόλαος ).
Επίσης, θέλει να σας ενημερώσει ότι έχει κινήσει τις διαδικασίες μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για την δυσφήμιση και την οικονομική ζημία που υπέστη.
Η Εταιρεία δηλώνει ότι τα πλοία έχουν επιθεωρηθεί και έχουν λάβει πιστοποιητικά αξιοπλοΐας από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων του Υπουργείου Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και μέχρι τον Ιούλιο παρακολουθούνταν και λάμβανε πιστοποιητικά κλάσης από τον Ελληνικό Νηογνώμονα, λόγω της κατάργησης αυτού τα πλοία της εντάχθηκαν, μετά από επιθεώρηση, στην κλάση του Ρωσικού Νηογνώμονα βάσει της πιστοποίησης που είχε λάβει ο ανωτέρω από  την Ελληνική Κυβέρνηση.

Βρέθηκε, λοιπόν αναίτια με ακινητοποιημένα τα πλοία και δηλώνει ότι έχει πέσει θύμα απάτης και ανευθυνότητας του  Ρωσικού Νηογνώμονα και θύμα της  ασυνεννοησίας των υπηρεσιών του Υπουργείου.
Επίσης, ενημερώνει ότι εξετάζει όλες τις πιθανές λύσεις για την ένταξη των πλοίων της σε άλλο Νηογνώμονα το συντομότερο δυνατό για να επαναρχίσει τα δρομολόγια εξυπηρετώντας με συνέπεια τις γραμμές όπως κάνει τα πέντε και πλέον έτη στην γραμμή Σάμη-Ιθάκη-Αστακός και είκοσι πέντε έτη στη γραμμή Κεφαλονιάς-Ζακύνθου. 
Μετά Τιμής
Ο Πρόεδρος της Εταιρείας.
Μιχάλης Λιάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου