Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ

ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ, Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ''ΑΝΤΖΕΛΑ'' ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΩ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΕΝΩ ΤΟΥ ''ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ'' ΜΕΣΩ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΛΟΙΑ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ

kefaloniapress.gr

www.tovima.gr



POROSNEWS!
ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΠΟΡΟ  ΚΥΛΛΗΝΗ , ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ ΣΑΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
Ανάμεσα στα πλοία που φέρουν πλαστά πιστοποιητικά είναι και ακτοπλοϊκά καθώς και επιβατηγά που εκτελούν ενδονησιωτικές γραμμές και πορθμειακές, όπως το «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», άλλα τρία της ΝΕΛ, επίσης το ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΑΝΤΖΕΛΑ, ΒΑΣΟΣ Κ, ΚΑΠΤΑΙΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ που συνδέουν τη Λευκάδα με το Φισκάρδο και τις Φρίκες και τον Αστακό με τη Κεφαλλονιά και την Ιθάκη. Ηδη, από προχτές, οι αρμόδιες υπηρεσίες άρχισαν να ακινητοποιούν το ένα πλοίο από αυτά μετά το άλλο, προκαλώντας προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

  • ΟΣΟ ΤΟ ''ΑΝΤΖΕΛΑ'' ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ''ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ'' ΑΠΟ ΚΥΛΛΗΝΗ ΓΙΑ ΠΟΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ 16:15 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 16:00. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου