Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Kαθαρές και σταράτες κουβέντες κατά της κυβέρνησης

και του ΥΠΟΙΚ Ε.Βενιζέλου από τον Αλέξη Τσίπρα  ,ΑΠΟ    Vasilios Lorentzatos  
Η τρομολαγνεία του ΥΠΟΙΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλο μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα, ο οποίος προσήλθε στην Ολομέλεια και κάλεσε τον κ. Βενιζέλο να δώσει εξηγήσεις. «Η λέξη Αργεντινή παραπέμπει σε τανκς και σε εκτροπή και να δώσει εξηγήσεις ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά, διερωτώμενος «ποιον απειλεί όταν λέει ότι κρίση είναι η Αργεντινή που θα έλθει αν δεν εφαρμοστεί αυτή η πολιτική;».

Μάλιστα υποστήριξε ότι σε συνδυασμό με την χθεσινή δήλωση του κ. Βενιζέλου στην Βουλή πως «το δράμα της χώρας είναι ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση ούτε δημοκρατικά, ούτε μέσα από τις εκλογές, η οποία να είναι αξιόπιστη», δήλωση η οποία κατά τον κ. Τσίπρα υπονοούσε ότι «δεν μπορεί να υπάρξει αξιόπιστη λύση μέσα από τον δημοκρατικό τρόπο», αποτελεί ένα «σαφές μήνυμα εκτροπής».


Όπως ανέφερε εξάλλου, επισημαίνοντας ότι «ο κ. Βενιζέλος έχει απόλυτη επίγνωση του τι λέει», οι επίμαχες δηλώσεις αποτελούν «προμήνυμα εκτροπής». Και συμπλήρωσε: «Δεν είστε μια πανικόβλητη κυβέρνηση αλλά αδίστακτη, κυνική και επικίνδυνη κυβέρνηση για τον λαό μας και την Δημοκρατία».


Τουλάχιστον υπάρxει ο Αλέξης Τσίπρας να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Μπορεί να μας χωρίζει ιδεολογικό χάος, αλλά είναι ο μόνος που μιλάει κατά της κυβέρνησης, όπως πρέπει...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


KAI  ENA ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟΥ  ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ  ΦΙΛΟΥ
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011


Κότες...
ΛΥΡΑΤΕΣ!!!!


Αυτό που συνέβει χθες δεν έχει προηγούμενο... Η κυβέρνηση μας ενημέρωσε για τα μέτρα με μια λιτή ανακοίνωση, λες και μας ενημέρωναν για τον αυριανό καιρό.. Κανείς πολιτικός δεν είχε τα κότσια να βγει να μιλήσει κατάματα στον λαό.. Ο Παπανδρέου κρύβεται πίσω απο τον Βενιζέλο ενώ ο υπουργός Οικονομικών προσπαθεί να προστατέψει το δικό του προφίλ που τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα.. Την επόμενη φορά είναι σίγουρο πως θα βάλουν την τρόικα να ανακοινώσει τα μέτρα. Για τέτοια κωμωδία μιλάμε!

trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου