Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

"Επικύρωση της βαθμολογίας και ο πρώτος των πλέι οφ αντί του Ολυμπιακού αν αποβληθεί"


"Επικύρωση της βαθμολογίας και ο πρώτος των πλέι οφ αντί του Ολυμπιακού αν αποβληθεί"

Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή τις εξελίξεις τόσο στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης", όσο και του ματς Ολυμπιακού - Βέροιας εντείνονται τα σενάρια περί πιθανότητας αποβολή του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα με όσους έχουν τη γνώμη ότι ο δεύτερος της κανονικής διάρκειας έχει το δικαίωμα να παίξει απευθείας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρεί ότι η τελική κατάταξη για τις ομάδες κορυφής πρέπει να προκύψει μετά τη διεξαγωγή των έξι αγώνων μεταξύ Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης και Ατρομήτου.

Αυτό είναι το σκεπτικό που θα εκφράσουν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ στο ΔΣ της Λίγκας όταν τεθεί το ζήτημα της επικύρωσης της βαθμολογίας.

Ο Δικέφαλος σε αυτό δεν θα εκπροσωπηθεί από τον Ιάκωβο Αγγελίδη, που βρίσκεται μαζί με τον Γιώργο Σαββίδη στην Ισπανία και κάνει επαφές για το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρεθούν στα γραφεία της Λίγκας, το μέλος της διοίκησης Δημοκράτης Παπαδόπουλος και πιθανόν και ο επικεφαλής του νομικού τμήματος Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει την επιχειρηματολογία του σε δύο σημεία:

1) Δεν υπάρχει καμία εκκρεμοδικία τη δεδομένη χρονική στιγμή και άρα δεν υπάρχει λόγος να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

2) Το άρθρο 6 της Προκήρυξης των πλέι οφ του Πρωταθλήματος αναφέρει ρητά πως τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, πέρα από αυτό που κερδίζει η ομάδα που τερματίζει πρώτη στην κανονική διάρκεια, πηγαίνουν ιεραρχικά στις ομάδες με βάση την κατάταξή τους στα πλέι οφ. Άρα, αν προκύψει αργότερα θέμα αποβολής του Ολυμπιακού, πρέπει και το πρώτο εισιτήριο του Champions League να διεκδικηθεί στη διαδικασία των πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου