Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Απο Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ Β. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΡΟΣ:τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. του Δήμου Αργοστολίου, κ. Κωνσταντάκη Άγγελο.
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε
Με την επιστολή μαςαυτή θέλουμε να σαςευχαριστήσουμε ειλικρινά και θερμά για την ευγενική βοήθειά σαςγιατουςAγώνεςΣτίβου "ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2015", που πρόσφατα συνδιοργανώσαμε στο Αργοστόλι και η οποία βοήθεια συνετέλεσε τα μέγιστα στην απρόσκοπτη διεξαγωγή τους.Η αναβίωση των Αγώνων αυτών υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχημένη και επωφελής για τη Νεολαία και τον Αθλητισμό της όμορφηςΚεφαλονιάs, και σαςαξίζουν συγχαρητήρια.
Τα παραπάνω αποτελούν πραγματικά διαπιστώσεις της  Ένωσής μαςκαι μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε τιςπροσπάθειεςμαςγια την ανάπτυξη τουυγειούςΑθλητισμού. Επίσης θα παρακαλούσαμε θερμά να ευχαριστήσετε εκ μέρους μας:

   Τους χορηγούςτωναγώνωνΞενοδοχείοΜουίκης, KefalonianLines, Χαραλαμπάτοςαντιπροσωπείες-διανομές,εστιατόριοElGrecoκαιBeesKneesκαφέ-μπαρ.
   Τους κ. Βαγγέλη Κουφό, Λίζα Αμπατζίδου και Γεράσιμο Πολλάτο για την πολύτιμη βοήθεια στη γραμματεία των αγώνων καθώςκαι όλους τουςεθελοντέςμας,τον υπάλληλο του σταδίου κ. Νεόφυτο Αγγελο, τους Σαμαρείτεςκαι τη γιατρό των Αγώνων κ. Θεοτοκάτου Στάμω
   το Λύκειο Ελληνίδων και την κ. Μαραγκάκη - Μοσχονά Ευρώπη.
   Τουςδημοσιογράφους και τα τοπικά μέσα ενημέρωσηςπου στήριξαν σε υψηλό επίπεδο τους αγώνες.
Τέλος από την πλευρά μαςπιστεύουμε ότι του χρόνου, με έγκαιρη συνεργασία, μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα και μενέες κοινές προσπάθειεςνα βοηθήσουμε στην καθιέρωση των "ΒΕΡΓΩΤΕΙΩΝ" ωςΑγώνα πανελλήνιας εμβέλειας κάτι που θα συμβάλλει και στην ανάπτυξη του Αθλητικού τουρισμού.

                                                            Με εκτίμηση
                                                               Για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου