Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν! (pics & vids)


To Gazzetta.gr ανοίγει τον φάκελο «κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο», καταγράφοντας τα σοβαρά του γηπεδικά προβλήματα. Τι λένε στο Gazzetta παίκτες, τι ισχύει με πρωτάθλημα και η κόντρα με την ΕΠΟ!

Το Ενωσιακό γήπεδο των Φαρακλάτων.
Όλες αυτές οι διαπιστώσεις φυσικά και προκαλούν θλίψη... Ας πάμε όμως να δούμε τι λένε στο Gazzetta.gr οι πρωταγωνιστές, οι παίκτες που τα βιώνουν όλα αυτά...
«Τριτοκοσμικές καταστάσεις και προπονήσεις σε λιβάδια...»
Ο Κυριάκος Μωραϊτης αποτελεί μέλος της ομάδας του ΑΟ Σάμης. Το... παράπονό του και η αγωνία του για το... αύριο του κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου εκφράστηκε μέσω του Gazzetta.gr«Μιλάμε για τριτοκοσμικές καταστάσεις... Ομάδες να είναι υποχρεωμένες να κάνουν προπονήσεις σε λιβάδια. Στην κυριολεξία όμως. Δυστυχώς οι γηπεδικές επιλογές είναι λιγοστές. Υπάρχει το γήπεδο του Παλληξιουριακού καθώς και αυτό της ομάδας των Πρόννων, με το δεύτερο όμως να είναι παρατημένο.
Είναι και το γήπεδο των Κεραμιών. Όμως ουσιαστικά μετά τις εξελίξεις με το γήπεδο του Αργοστολίου που εξυπηρετούσε 6-7 ομάδες τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα. Είναι σαν να παίζεις μπιτς βόλεϊ σε επικίνδυνες συνθήκες εκεί... Η πιο ιδανική λύση από γηπεδικής πλευράς είναι το Ενωσιακό των Φαρακλάτων. Η ΕΠΟ όμως απαγορεύει το οτιδήποτε πέραν των Μεικτών ομάδων.
Το καταλαβαίνουμε έως ένα σημείο αυτό, αλλά το ποδόσφαιρό μας έχει πάει ξανά πολύ πίσω. Ούτε Κύπελλο θα ξεκινήσει, ούτε και πρωτάθλημα...». 


Διάβασε περισσότερα στο: Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν! (pics & vids) | Ποδόσφαιρο: Ελλάδα | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook


http://www.gazzetta.gr/stili/to-mauro-kouti/article/813296/kefalonitiko-podosfairo-ora-miden-pics-vids 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου