Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Βράβευση πρωτοετών φοιτητών

Το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015, η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά, στο πλαίσιο της πρώτης φθινοπωρινής συνάντησης του τμήματος νεολαίας, καλοσώρισε & βράβευσε τους πρωτοετείς φοιτητές Ιθακήσιους & Κεφαλλονίτες.
Ο 4ος όροφος του Πολιτιστικού μας κέντρου στον Πειραιά γέμισε νέους, γονείς, συγγενείς, εκπροσώπους συλλόγων, δασκάλους & καθηγητές που ήλθαν για να ευχηθούν στους φοιτητές για το νέο τους ξεκίνημα . Την τιμητική εκδήλωση άνοιξε η υπεύθυνη νεολαίας, Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά, η οποία παρουσίασε & την εκδήλωση της βράβευσης. Ακολούθησε χαιρετισμός από την πρόεδρο της Αδελφότητας, Μαριολένη Νεοφύτου, ενώ μήνυμα & χαιρετισμό απηύθυνε και ο καθηγητής του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς & κοσμήτορας της σχολής Ναυτιλίας Βιομηχανίας, κ. Ερνέστος Τζαννάτος, ο οποίος απένειμε το α' τιμητικό δίπλωμα. Την βράβευση συνέχισε ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Νικόλαος Φαραντούρης, ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, εντεταλμένος σε θέματα παιδείας, κ. Καλαμακιώτης Νίκος καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου : Νέστορας Παπαθεοδωράτος, Μάκης Αγγελετάκης, Χριστίνα Βλάχου, Δήμητρα Βαλλιανάτου, Χρύσα Κοκκόση, Αφροδίτη Ζαμπέλη & Χριστίνα Βασιλάτου.

Σε θερμό κλίμα, χαράς & ενθουσιασμού, ολοκληρώθηκε η απονομή των τιμητικών διπλωμάτων & ακολούθησε κέρασμα & χορός. Παραδοσιακοί χοροί ήχησαν ... μικροί & μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους!
Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, όσους βοήθησαν για αυτή την εκδήλωση, τους διευθυντές & εκπαιδευτικούς των Λυκείων Κεφαλονιάς & Ιθάκης για την συνεργασία τους & ιδιαίτερα την κα Μάχη Αντύπα, η οποία στηρίζει γραμματειακά την Αδελφότητα.
Ευχόμαστε στους νέους, πρωτοετείς καλή σταδιοδρομία, καλή φοιτητική ζωή

Για περισσότερες πληροφορίες: 
http://kefalinontopos.gr/index2.php?option=com_content&task=view&id=315&Itemid=8&pop=1&page=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου