Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ  ΠΟΡΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ  ΨΗΛΑ  ΦΕΤΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!  ΣΑΣ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΥ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΙΓΟΥΡΟΙ   ΟΤΙ  ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ  ΣΥΜΑΧΟ  ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ , ΘΑ  ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ  ΚΑΛΑ.....!!!!!  ΚΑΛΗ  ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ.
φυσικά ευχαριστούμε όλους τους συλλογους της περιοχής μας για την συμπαράστασή τους ,για την επιτυχία της εκδήλωσης,  Όπως  φυσικά και την δημοτική κοινότητα που είναι στο πλάι μας.


ΚΥΡΙΑΚΗ  ΛΟΙΠΟΝ  27 ΦΛΕΒΑΡΗ
Στις  11: 00 ξεκινά το κυνήγι του  κρυμένου  Θησαυρού ,!!!!!!
ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ 100 €  ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ..

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΓΚΡΟΥΠ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΩΣ 5 ΑΤΟΜΑ, ΘΑ ΔΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΟΥ ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΠΕΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ. 
    6972310489  ,
ΚΑΙ  ΣΤΟ EMAIL TΟΥ  POROSNEWS,
FOTISFAMILY@HOTMAIL.COM
Υπάρχει και  σαν εκδήλωση στο FACEBOOK ,όπου και εκεί ακόμη μπορείτε να δηλώσετε συμετοχή!! ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ.   ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑ ΓΚΡΟΥΠ, ΑΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ.  Θα υπάρξει  όριο στις συμετοχές γι αυτό βιαστήτε.



Στις   13:30   θα  ακολουθήσει η πρώτη παρέλαση  σε Καρναβάλι στον τόπο μας  με  αρκετά αρματά και  γκρουπ  κάτι  πάρα  πολύ  ευχάριστο.
Αναλυτικά,,, Σύλλογος Γονέων δημοτικού Πόρου, και μετά οι  Βασίλισες του καρναβαλιού με   άμαξα οι  οποίες  θα πετούν λιχουδιές στον κόσμο... και εν συνεχεία  ξεκινούν τα γκρουπ αρματα,,
Α,Β,Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ   ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
Δ,Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ , 
ΠΑΤΥ Η ΠΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ,   ΚΑΙ  Η
ΣΤ ΤΑΞΗ ΔΗΜ. ΠΟΡΟΥ   ΙΜΟ,
Ο  ΠΟΛΙΤ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ  (ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ ΝΑ Γ-ΕΛΛΑΣ)
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΠΟΡΟΥ- ΣΚΑΛΑΣ
ΣΠΑΝΙΩΛΕΣ ,ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΙ ΤΑΥΡΟΙ
BRITISH CARNAVAL TEAM ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ
ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΒΡΕΤΑΝΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ .
Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ   ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΑΣ,
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.
Ο   ΠΟΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΝΗΣΟΣ ΜΕ  ΘΕΜΑ  ΠΑΡΤΥ   ΒΑΤΟΠ-ΑΙΔΙΟΥ  ,   ΚΑΙ   Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ <ΤΟ ΑΡΑΚΛΙ>  ΜΕΡΚΕΛ ΣΕΦ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΠΑΣΤΡΑΣ  ΔΙΑΒΟΛΙΝΕΣ ΚΑΙ  ΑΓΓΕΛΟΙ ,  
ΛΥΚΕΙΟ   ΝΕΧΤ  ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ ΞΟΑΝΟ ,ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΥΡΑΤΩΝ....!!!
Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ  ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΓΚΡΟΥΠ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ  ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ,, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 16:00!!! Με  Βραβείο  200€

 Η  Συνέχεια  την θεωρώ ακόμη καλύτερη,,, 
Εμένα θα με βρείτε σε αυτοσχέδιο λούνα πάρκ με διάφορα παιχνίδια αξίας  συμετοχης ενός ευρώ ανά παιχνιδι  με πολλά δωράκια. 
Το  πρόγραμα στη πλατεία θα έχει ως εξής:
Ορχήστρα φυσικά ,από τις 14:00 και μετά και   14:30 έως 15:00 δηλώσεις συμετοχών σε πολλές δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν.  
Το πρώτο  χορευτικό από τα Μαυράτα  στις 15:00  και μετά η πρώτη δραστηριότητα Τσουβαλοδρομίες με συμετοχή έως 15 άτομα.  
Στις  15:30  Χορευτικό Πρόνησου, και μετά γιαουρτοταίσματα 10 ζευγαριων,,και στις  16:00 καντρίλιες Από το Ληξούρι , όπου και τους ευχαριστούμε για την τιμή να μας επισκεφτούν,  ΟΙ ΚΑΝΤΡΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ
Ακολουθούν  δραστηριότητες με συμετοχή εως 15 ατόμων , κουταλοδρομίες, αχυροβουτήματα και αλευροπόλεμο!!!  ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!  ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Σε  συνεργασία με Αργοστόλι θα υπάρξει και λεωφορείο από Αργοστόλι για Πόρο με επιστροφή,(ΘΕΑΤΡΟ Ο ΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΙΣ 12,ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ 17:00) ενώ και την τελευταία Κυριακή  υπάρχουν λεωφορεια για το Αργοστόλι με επιστροφή.Οσοι ενδιαφέρονται για την δωρεαν μεταφορά από Πόρο να ενημερώσουν για να ξέρουμε τον αριθμό των πούλμαν. (ευχαριστούμε για την ανταπόκριση τον κύριο Βαρδάκο που μερίμνησε)
ΓΙΑ  ΠΑΡΚΙΝΚ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ  ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ ANDANDE ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ!!!,
ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ!



4 σχόλια:

  1. ok fyle mypos prepei na valeis kai dromologia karabion giati kapoih mporoyn na rtoyn apo kylini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δρομολόγια καραβιών μπορείς να βρεις και στο www.kefalonizw.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα έχω πατώντας την τρίτη φώτο αριστερα!!!
    ακριβώς κατω απο τα ομόρφα κορίτσια και το καρναβάλι!!!!!
    ξεκινήστε να ρθετε ,και θα βρεθει και μεταφορικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή