Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Σ.Π.Π.Κ.Ι.-ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

        ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ                                                 

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ                                         

     ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

         Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ                   

   ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ                                                                                                                                                                                                               

                 
    ΘΕΜΑ: «ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ»
        
Τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση του Συνδέσμου μας, στην οποία αμφισβητούσαμε τις μεγαλεπήβολες τότε εξαγγελίες του υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κοντονή, σχετικά με την κάθαρση στο ποδόσφαιρο και η «ΕΛΠΙΔΑ» όχι μόνο δεν έρχεται για το δύσμοιρο «ελληνικό» ποδόσφαιρο, αλλά αυτά που εμείς βλέπουμε να έρχονται είναι… τα χειρότερα.
Επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς οι αρχικές μας προβλέψεις για το ότι τίποτε δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στη γενικότερη κατάσταση της χώρας, όσο στην εξουσία βρίσκονται οι προδότες πολιτικάντηδες και τα ξενόδουλα κόμματά τους.
Όλη η ουσία στην αθλητική νομοθεσία, από τον περιβόητο «νόμο Ορφανού» μέχρι και το τελευταίο «νομοσχέδιο Κοντονή», ήταν κι εξακολουθεί να είναι η ιδιαίτερη αναφορά στο «αυτοδιοίκητο» της Ε.Π.Ο, με όποιες λέξεις κι αν χρησιμοποιούνται ως περιτύλιγμα.
Για ποιο λόγο να υπάρχει ειδική αναφορά στο αυτοδιοίκητο της Ε.Π.Ο, όταν ουδέποτε υπήρξε κάποιο νομοσχέδιο ή κάποια εγκύκλιος που να το αναιρεί και γιατί δεν γίνεται αναφορά και για τα αυτοδιοίκητα των άλλων αθλητικών ομοσπονδιών; Ο νοών νοείτω…
Τώρα, για όσους μιλάνε για «τακτικούς δικαστές» και «δικαιοσύνη», τους παραπέμπουμε στην απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (402/2014), στη μοναδική περίπτωση του ενός και μόνο ανθρώπου που βρέθηκε, στα τόσα χρόνια που ισχύει το δήθεν αυτοδιοίκητο, να στείλει την Ε.Π.Ο. ενώπιον της «Δικαιοσύνης» διεκδικώντας τα δικαιώματά του που πηγάζουν από την «κείμενη νομοθεσία» (με παρότρυνση μάλιστα της Γ.Γ.Α.) και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Για το ότι ο Κοντονής θα ήταν «μία από τα ίδια» με τους προκατόχους του, δεν υπήρχε σ’ εμάς καμία αμφιβολία. Αυτό που συνέβη όμως μέσα στη «Βουλή των Ελλήνων» και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα ήταν δυνατό ποτέ να συμβεί. Υποτίθεται ότι συζητιόταν και θα ψηφιζόταν από τους αντιπροσώπους του Έθνους, τους Έλληνες βουλευτές, ένα νομοσχέδιο. Και αντ’ αυτού παρακολουθήσαμε, για πρώτη φορά στα χρονικά, αντί να νομοθετούν η κυβέρνηση οι υπουργοί και οι βουλευτές, να τροποποιεί το νομοσχέδιο κατά τη διάρκεια της νομοθετικής διαδικασίας με τηλεγραφικές παρεμβάσεις, τις οποίες έκανε αποδεκτές ο υπουργός της κυβέρνησης και τις υποστήριζαν κάποιοι γραικύλοι βολευτές, μία ξένη ποδοσφαιρική ομοσπονδία!!! Η συγκεκριμένη πράξη υποτέλειας και παραδοχής της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με τις ευχαριστίες του Σημίτη προς τους Αμερικάνους το 1996 αλλά και πάλι κρίνεται πολύ χειρότερη εκείνης. Και δυστυχώς δεν βρέθηκε ούτε ένας εκεί μέσα που να φοράει παντελόνια, να σηκωθεί να τους φτύσει και να φύγει.
Δυστυχώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι δεν έχει μείνει τίποτε πλέον όρθιο και η σαπίλα έχει εισχωρήσει στο μυελό των οστών. Ο άβουλος ελληνικός λαός, ανίκανος πλέον να αντιδράσει, θα υποστεί νομοτελειακά το μοιραίο.
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, έχοντας από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ταχθεί στην υπεράσπιση του αθλήματος, του δικαίου και των δικαιωμάτων των Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου, συνεχίζει τον Αγώνα του μέχρι το όποιο τέλος, παραμένοντας το τελευταίο άπαρτο κάστρο μέσα στα ερείπια της νεοελληνικής κοινωνίας.                                       

                                                     Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.
                                             Ο Πρόεδρος                                           
            
        
                                            Χ. Δάβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου