Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Άμα το λοιπόνε βγάζετε εσείς άκρη ξεστραβώστε και μένα τον αόμματο!

Για περισσοτερες πληροφορίεςhttps://l.facebook.com/l.php...Διαχείριση
Η σημερινή νύχτα θα είναι η μεγαλύτερη του έτους.…
ANTIKLEIDI.COM
"Αναζητώντας την ακριβή ημερομηνία γενέσεως του Ιησού ανακαλύπτουμε ότι αφενός στην καινή Διαθήκη δεν γίνεται αναφορά για την εορτή Χριστουγέννων και αφετέρου ότι κανείς από τους Αποστόλους δεν τήρησε την 25η Δεκεμβρίου ως γενέθλια ημέρα του.
Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός, (υπολογίζεται πως γεννήθηκε μεταξύ του 6 – 2 π. X.) Υπάρχουν όμως ενδείξεις που συνηγορούν στην Φθινοπωρινή γέννηση του, και όχι στην χειμερινή."


Τα Χριστούγεννα η εορτή της ανάμνησης της γεννήσεως του Ιησού Χριστού δηλαδή, αποτελούν την μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού, αποτελώντας ημέρες χαράς…
PRONEWS.GR



ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ  ΑΡΗ,, ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΓΙA ΤΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ

Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνουμε οι μη ψαγμένοι ρε φίλε! Χα χα χα.
Τσου δωδεκάθεους αναθεμάτι ξέρουμε πότα τσου βάλανε σε μια σειρά για να μη μπερδεύουνται οι αρχαίοι και άμα τσου βάλανε ανάθεμάτι ήξερε κανένας εκτός 5-6 τη σειρά τους.
Άσε που πιο πριν από τον Όμηρο που λένε πως ήτανε ο πρώτος που κάπως τσου έφερε βόλτα κανείς δε ξέρει ποιους πιστεύανε. Άσε που τον Δία σε κάνα δυο μεριές τόνε προσκυνάγανε σα πέτρα σταλμένη από τον ουρανό όπως οι άλλοι τη πέτρα στη Μέκκα! Χα χα χα.

Μετά ήρτε ο Χριστιανισμός που και με δαύτονε ακόμα σφαζόμαστε πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος και άμα κάνω λάθος ας βγει κανένας να μας διορθώσει.
Ποτέ δε ξεμπέρδεψε το πρόβλημα των θρησκειών, ούτε στα πολύ παλαιά ούτε στα φρέσκα.
Η δικιά μου η άποψη είναι ότι ανά τσου αιώνες κάπου βολεύει αυτή η κατάσταση ώστε να μη ξεχωρίσει ποτέ η ήρα από το στάρι και να μη ζήσουμε ποτέ σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Και για να δούμε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα να αλλάζει δηλαδή αυτά που γαλουχήθηκε κάποιος μικρός άμα στερείται κάποιας παιδείας ας πάρουμε την αλλαγή ημερολογίου.
Υπάρχουνε ή δεν υπάρχουνε ακόμα παλιοημερολογίτες?
Και αφού πέρασε και η νέα ώρα χειμώνα – καλοκαίρι γιατί ανασταίνω εγώ το Θεό μου άλλη ώρα? Αυτό πως πέρασε έτσι «αναίμακτα»?? Μάλλον θέμα παιδείας?
Για πεινάει ο κόσμος από τη νηστεία τση Μεγάλης βδομάδας και τρίβει τα χέρια του που θα φάει τη μαγειρίτσα νια ώρα νωρίτερα?
Άμα το λοιπόνε βγάζετε εσείς άκρη ξεστραβώστε και μένα τον αόμματο!
Άσε που εκείνη η Πυθία έβγαζε τσου χρησμούς τση 8 μήνες με τη βοήθεια του Απόλλωνα και 4 μήνες με τη βοήθεια του Διονύσου.
Εφκειό και αν ήταν μπέρδεμα. Και άμα ο Διόνυσος τα είχε «τσούξει»? Και άμα είχε αφήσει και του κολλέα του του Απόλλωνα κάνα πλιθάρι τσίπουρο??

Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

ΚΑΙ  ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ  ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ,, ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΓΑΩ ΚΑΛΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ,, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ!!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου