Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Επεκτείνεται στο σχέδιο της Δημ. Αρχής για δημιουργία πρότυπων παιδικών χαρών από Ληξουρι μεχρι Πόρο.

Το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για δημιουργία πρότυπων παιδικών χαρών σε ολόκληρη την Κεφαλονιά προχωράει με σίγουρα και σταθερά βήματα. Έτσι μετά την Αγία Ευφημία, τα Μακρυώτικα και το Αργοστόλι, σειρά παίρνουν το Ληξούρι και ο Πόρος.
Μάλιστα την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο αναμένεται να δώσει το “πράσινο φως” για αυτή την επόμενη φάση του προγράμματος, εγκρίνοντας την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου για δημιουργία πρότυπης παιδικής χαράς στο Ληξούρι καθώς και εγκρίνοντας τις μελέτες και τον τρόπο διενέργειας των διαγωνισμών για την προμήθεια εξοπλισμού τόσο για την παιδική χαρά στο Ληξούρι όσο και για αυτήν στην περιοχή Ελειού-Πρόννων στον Πόρο.

Σε ότι αφορά στο Ληξούρι η πρότυπη παιδική χαρά θα κατασκευαστεί στο χώρο κοντά στο 1ο Δημοτικό Ληξουρίου και στον πεζόδρομο, θα υπάρχει πρόσβαση στα ΑΜΕΑ και ασφαλώς θα αποτελέσει πόλο έλξης ψυχαγωγίας των παιδιών αλλά και αθλητικής άσκησης των ενηλίκων (συνοδών τους ή μη) καθώς στον ίδιο περίπου χώρο θα φιλοξενηθούν και υπαίθρια όργανα γυμναστικής για ενήλικες.
Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, ακόμη και μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Δημοτική Αρχή Παρίση καταφέρνει και παρουσιάζει σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο που αλλάζει την καθημερινότητα των δημοτών προς το καλύτερο.
ΠΗΓΗ   portoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου