Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ξεχώρισε η Κεφαλονιά στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού

By  on November 26, 2016


1
Αδιαμφισβήτητα ήταν ένα από τα καλύτερα περίπτερα που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια σε διεθνείς εκθέσεις. Ο Δήμος Κεφαλονιάς έδωσε και πάλι ρέστα και ανάγκασε εχθρούς και φίλους να ομολογήσουν αυτό που έβλεπαν.
“COME TO MEET THE GREEKS“, ήταν το σύνθημα της Έκθεσης, όπου χθες το μεσημέρι άνοιξε τις πύλες της σε 120 Διεθνείς επιλεγμένους και καταξιωμένους Hosted Buyers από 30 χώρες οι οποίοι ή συνεργάζονται αποδεδειγμένα ή επιθυμούν να συνεργαστούν δυναμικά με Ελληνικές επιχειρήσεις. Οι Hosted Buyers θα καλύπτουν όλους τους τομείς Τουρισμού και η συμμετοχή τους στα Β2Β meetings με τους Εκθέτες στοχεύει σε ακόμα πιο πετυχημένες εμπορικές συμφωνίες. Η Κεφαλονιά έδωσε δυναμικά το παρόν, αφού πέρα από τη συμμετοχή του Δήμου με δικο του περίπτερο, τον δικό του χώρο είχε και το ταξιδιωτικό γραφείο των Αδελφών Κατσούρη. Μέσα από το περίπτερο της Κεφαλονιάς έγινε προώθηση όλων των ομορφιών του νησιού μας. Επικεφαλής ήταν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κεκάτος και μαζί του ήταν ο προϊστάμενος τουριστικής προβολής, Σταύρος Κορκός, η Σίσι Αντωνάτου, η Κατερίνα Ανδρεάτου και η Χριστιάνα Μενέγου. Στο περίπτερο της Κεφαλονιάς μπορούσες όχι μόνο να δεις τις ομορφιές του νησιού μας, αλλά να γευθείς παραδοσιακή ρομπόλα και μάντολες. Ο κ. Κεκάτος είχε αρκετές συναντήσεις με εκθέτες, hosted buyers και επισκέπτες προωθώντας συνεργασίες σε μία πολύ οργανωμένη έκθεση, με μία ιδιαιτέρως δυναμική παρουσία των εκθετών.

Από τις συναντήσεις που είχε ξεχώρισε αυτή με την επικεφαλή του ρωσικού αερομεταφορέα της AEROFLOT, αφού η ρωσική αγορά αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της τουριστικής προβολής του νησιού μας. Δυναμική παρουσία στο περίπτερο της Κεφαλονιάς είχε και η Kefalonia Lines μέσω του Σπυράγγελου Λυκούδη, η ακτοπλοϊκή εταιρία που για πλέον από τρία χρόνια συνδέει ανελλιπώς το νησί μας με την ηπειρωτική Ελλάδα. Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης έκανε η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, η οποία πέρασε από όλα τα περίπτερα και σε αυτό της Κεφαλονιάς σταμάτησε περισσότερο. Βλέπετε, η γνωριμία της με τον κ. Κεκάτο, αλλά και η φιλοξενία που έτυχε μέτρησαν πολύ. Η κα Κουντουρά είναι θαυμάστρια του νησιού μας και των προϊόντων του και αποχωρώντας δέχθηκε ως δώρο από τον κ. Κεκάτο ρομπόλα και μάντολες. Στην 3η επίσημη διεθνή έκθεση τουρισμού της Αθήνας συμμετέχουν εκθέτες από όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού: Ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία, Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς του Τουρισμού, Luxury Boutique Hotels & Villas, Εταιρείες Κρουαζιέρας, Hotel Management, M.I.C.E και Business Travel , Εξοπλισμών, Αρχιτεκτονικής, Κατασκευών κ.λ.π. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και αύριο το βράδυ.
Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος -ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου