Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Νέα ημερομηνία Ενστάσεων λόγω αύξησης της φετινής Εξισωτικής στους ντόπιους Παραγωγούς

Ε.Α.Σ. :
   Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης στηρίζοντας έμπρακτα τους ντόπιους Παραγωγούς δικαιούχους Επιδότησης ενημερώνει ότι, μετά από  κατεπείγουσες ενέργειες του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  (Υ.Α.Α.Τ.) σχετικά με τις έντονες αντιδράσεις, κυρίως των ντόπιων Κτηνοτρόφων, αναφορικά με την κατανομή της Εξισωτικής Αποζημίωσης για την φετινή χρονιά, αυξήθηκε το  ανώτατο ποσό στα 12,5€ το στρέμμα από 10 € που είχε αρχικά καθοριστεί.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υ.Α.Α.Τ., πρόκειται για αύξηση της τάξης του 25% της εν λόγω Ενίσχυσης ανά εκτάριο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται και ο συνολικός πανελλαδικός προϋπολογισμός του Μέτρου κατά 28.000.000€ στα 244.000.000€.
                                                                              
Να σημειωθεί  ότι παρόλη την νεώτερη κινητοποίηση του Υ.Α.Α.Τ., ο σχεδόν τριπλασιασμός του αριθμού των δικαιούχων Εξισωτικής   Ενίσχυσης Κεφαλλήνων και Θιακών Παραγωγών οδήγησε σε μείωση περίπου 500.000€ του ποσού της Ενίσχυσης, κυρίως για τους ντόπιους Κτηνοτρόφους.
   Υπενθυμίζεται ότι, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.), πιστοποιημένο Φορέα  Α & Β βαθμών για την Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης,  που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, βρίσκονται αναρτημένοι οι  νέοι  τροποποιημένοι Πίνακες με τους δικαιούχους και απορριπτόμενους  Παραγωγούς. Κατά των αποτελεσμάτων  των νέων  τροποποιημένων  Πινάκων δύναται να υποβληθούν προσφυγές έως  Τετάρτη  7 Δεκεμβρίου  2016.
                       Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου