Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΟΥς ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥς ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΡΟΚΚΟ


  1. ΚΑΙ  ΜΙΑ ΦΩΤΟ  Avraam Panagatos

  2. consolas   1o (αναδημοσιευμένο) ΣΧΟΛΙΟ 2017, και    5.158 ο   στο  συνολο  στο  μπλοκ!
    Χα χα χα άκου κουτσουνοκάρες!
    Οι άρκοντες τση Ερίσσου τσι λένε και τσι λέανε σκορδοκουτσούνες.
    Έτσι τσι λέει ο κόσμος, σκορδούλες - κούκλες.
    Και άμα είναι ανθισμένες είναι πράγματι κούκλες!
    Οι άλλοι τσι λέτε αγριοκρεμμύδες, άλλοι ασκινοκάρες , άλλοι σκέτο κουτσούνες, άλλοι Αγιοβασιλίτσες και άλλοι βασιλίτσες.
    Όλα αυτά συμβαίνουν πάνω στο ίδιο νησί, άρα καλά μας λένε θεόκουρλους !!
    Άσε που ένας οικ. μετανάστης παλιότερα τσι δάγκωσε ότι είναι ανανάδες και του κρεμάσανε τα χείλια από το πρήξιμο! Χα χα
    ΚΑΛΗ χρονιά και του χρόνου καλύτερη αφέντες και αφεντούλες.
    Σπύρος Ρόκκος
    ΓΙΩΡΓΟς ΓΚΙΑΦΗΣ
  3. ΦΙΛΕ  ΣΠΥΡΟ,, ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ,, και  να ΜΗΝ  ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,,ΕΔΩ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΗΣΙ,, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ  ΠΩς ΜΑς ΛΕΝΕ!!!
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ,ΤΣΕΦΑΛΟΝΙΑ,,ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, ΚΕΦΑΛΗΝΙΑ,ΚΕΦΑΛΩΝΙΑ, (ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΚΑΠΑ , ΑΛΛΟΙ ΜΕ TO C  ή  το  CH, και θα βρουμε ακρη   ΤΟ  πως  λεμε  ΤΕΛΙΚΑ την κουτσουνοκαρα!!????   
Αμα  ειχαμε διατηρησει και λιγο την κεφαλονητικη μας διαλεκτο,,  τελικα  κανεις δεν θα μας χαμπαριαζε  του τι λεμε! θα  ειχε πολύ πλάκα!  
Εδω μεχρι να μαθω τα κομιτατικα ειδα και επαθα  χαχαχαχα,, τελικα ευτυχως προσαρμοζομαι   ευκολα!

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με εφκείνα και τα άλλα η πιο σωστή ονομασία είναι εφκείνη των Λατίνωνε που αφού τσου αποκουρλάναμε μας τραβήξανε την ονομασία libera civitas (ελεύθερη και αυτόνομη πολιτεία), και ησυχάσανε!
    Κα κα κα κα κα κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΑΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ,,? (ΜΑΛΤΕΖΟΙ ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝΕ ΠΡΙΝ ΕΜΑς ΣΕ ΠΟΡΟ) ,
    ΜΑς ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ,, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΕΙ ΑΓΙΟΥς, ΜΑς ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΩ, ΚΑΙ ΚΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥς ΑΓΙΟΥς, ΚΑΙ ΜΕΙς ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ! ΛΟΙΠΟΝ,, ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ,, ΚΑΙ ΙΟΝΙΑ ΠΟΛΕΙΤΙΑ,, ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ,, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑς ΘΙΑΚΙ,, ΝΑ ΤΑ ΟΝΑΜΑΣΟΥΜΕ ΟDYSSEYS KINGDOM KAI NA XEΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ! (ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑς ΝΟΜΙΣΜΑ,,ΤΑ ΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗς ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΟΝΝΩΝ,, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ,, ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΛ-ΑΣΚ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟς ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ της ανανεωμένης EuroLeague

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μετά θα σφαχτούμε αναμεταξύ μας για το πού είναι η Ομηρική Ιθάκη και θα πλακώσει ο στόλος των Αχαιών (Ο.Η.Ε. τώρα πλέον) αλά Τροία και αντίο μαστέλο που έλεε κι ο νόνος μας.
    Άσε που θα ζητήσουμε να έρκεται στο Θιάκι ο Άγιος το καλοκαίρι.
    Γιατί μοναχοφάϊκα θα τον έχετε?
    Δε περιμένεις να έβγουνε τα πετρέλαια πρώτα μπας και συμβιβαστούμε?
    (Ενδιαφέρουσα επισήμανση):
    Γλέπω και τον Αβραάμ μόλις άκουσε για «libera civitas» από τσου πρώτους στο Clump! Να δείς που θα μας φτιάσει και τη παντιέρα... Κακακα.

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τον Αβρααμ θα τον εβαλω να μου ποσταρει μια ομορφη εικονα να καμουμε ημερολογιο του μελλοντικου ευρωπαιου Ηρακλη, Τα πετρελαια οντως θα ειναι μια επιπλέον ενεση στα μεταγραφικα, και οικονομικα του νεου βασιλιου,, μαλλον θα πω σε φκιον το Σειχη,, να ενταξω και τσι οξειες μεσα στο Βασιλειο,, και να τονε καμω Πρόεδρο και της Ομαδας!! χαχαχα
    Κοιτα να δεις Ιδεες αναπτυξιακεςπου πέσανε Αμεσα,,! Θα πειξουμε στον Τουρισμο,, Θα ρχουνται εδεκει Μυρτο -Ασσο να βλέπουν και την νέα γεφυρα,, φουλ οι φωτογραφιες,, Τα κρουαζεοπλοια θα τα μοιρασουμε σε 5 λιμανια για να τα προλαβαινουμε (ΣΑΜΗ-ΒΑΘΥ-ΛΗΞΟΥΡΙ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΚΑΙ ΠΟΡΟ) ΟΗΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ θα τα γραψουμε στα παλιά μας τα παπουτσια,, και το POROSTV ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΦΗΛΕΣΤΕΡΟ ΚΑΝΑΛΙ,, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ CNN,BBC, HISTORY

    ΑπάντησηΔιαγραφή