Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Τι είπαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Ρέμος



Τι ήταν λοιπόν αυτό που ώθησε τον Αντώνη Ρέμο (φωτογραφία) να συναντηθεί στα γραφεία της ΝΔ με τον Κυρ. Μητσοτάκη; Πώς κλείστηκε το ραντεβού, τι συζητούσαν τόση ώρα, πίσω από τις κλειστές πόρτες; Στα ερωτήματα αυτά επιχειρεί να δώσει απάντηση ο Βηματοδότης.

«Η ζωή στην Ελλάδα έχει γίνει δύσκολη, ζήτησα μέσω κοινών γνωστών μας να συναντηθώ με τον κ. Μητσοτάκη για να του εκφράσω τους προβληματισμούς μου. Το ραντεβού κλείστηκε» και έτσι ο κ. Ρέμος, όπως λέει, βρέθηκε να συνομιλεί στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάτι όμως που δεν συμβαίνει με τους περισσότερους βουλευτές της ΝΔ που ζητούν ραντεβού με τον αρχηγό τους και ακόμη περιμένουν... 

Προτού όμως σας περιγράψω τους προβληματισμούς του κ. Ρέμου, συνεχίζει ο Βηματοδότης, έχουν νομίζω σημασία τα παρακάτω: Πρώτον, ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν σκοπεύει να αναμειχθεί στην πολιτική, δεύτερον, ο πρόεδρος της ΝΔ λέει ότι θα συναντάται με όποιον κρίνει ώστε να διευρύνει τις γνώσεις του για τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία και τρίτον, τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και ο Ρέμος έμειναν... εκστασιασμένοι ο ένας από τον άλλον: «Είναι σοβαρός άνθρωπος, δεν τον γνώριζα καθόλου, μου έκαναν εντύπωση και οι γνώσεις του και οι προτάσεις του» μου είπε ο κ. Μητσοτάκης: «Είναι προσγειωμένος πολιτικός, δεν έχει μέσα του την εξουσιολαγνεία, ακούει τον συνομιλητή του και εμφανίζεται πρόθυμος να λύσει προβλήματα» μου είπε από την πλευρά του ο κ. Ρέμος.

Ρέμος και Μητσοτάκης μίλησαν και για μουσική. Αν και δεν πήγε ποτέ του ο πρόεδρος της ΝΔ να ακούσει τον Αντώνη Ρέμο, ωστόσο του είπε ότι όταν θέλει να χαλαρώσει, αυτό που ακούει είναι μόνον ελληνική μουσική. Στο σπίτι του μόλις μπαίνει βάζει ελληνικά τραγούδια (όχι όμως τα λεγόμενα καψουροτράγουδα), αλλά ποιοτικά τραγούδια, και αγαπημένος του τραγουδιστής όλων των εποχών, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, είναι ο Κώστας Χατζής και το αγαπημένο τραγούδι... «όταν κοιτάς από ψηλά...» (αυτό που λέει «πολύ με πίκρανες, ζωή / μακριά θα φύγω ένα πρωί / θα ανέβω σ' ένα αεροπλάνο / να δω τον κόσμο από εκεί πάνω...).

«Είμαστε άνθρωποι και εμείς, ζούμε στην κοινωνία, πληρώνουμε φόρους, πληρωνόμαστε από τον κόσμο, και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα αντιμετωπίζουν όλοι οι πολίτες. Εχουμε προβληματισμούς για το πού πάνε η κοινωνία, οι μετανάστες, οι φόροι, η ακρίβεια» λέει ο κ. Ρέμος, με τη σημείωση ότι οι πρώτοι που πλήρωσαν την κρίση από το 2005 ήταν οι τραγουδιστές, όταν τα μαγαζιά έκλειναν το ένα μετά το άλλο και αυτό που είπε στον κ. Μητσοτάκη ήταν ότι και οι τραγουδιστές είναι ενεργοί πολίτες και θέλουν να ενεργοποιηθούν, φτάνει να μην τους περιφρονούν και να τους απαξιώνουν οι πολιτικοί, γιατί και το τραγούδι και η μουσική μπορούν να προσφέρουν.

Αλλά πώς υποδέχθηκαν οι γαλάζιοι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ αυτή την απρόσμενη συνάντηση Ρέμου - Μητσοτάκη; Με μπόλικη καχυποψία. Οι περισσότεροι προεξοφλούσαν ότι ο κ. Ρέμος θα είναι υποψήφιος βουλευτής και μάλιστα στην Α' ή Β' Θεσσαλονίκης. Αλλοι ότι έκλεισε deal με τον κ. Μητσοτάκη για εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας και άλλοι, οι πλέον καχύποπτοι, είπαν ότι ενδεχομένως να είναι ο επόμενος υπουργός ή υφυπουργός Πολιτισμού στη μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ: «Αστειότητες, μία φορά αναμείχθηκα στα κοινά, τότε με τον Ηρακλή, και το πλήρωσα πολύ ακριβά» τους απαντά χαμογελώντας ο κ. Ρέμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου