Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΛΩΣΕΙς ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ


ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ, ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ

Ο κ. Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της ΝΔ (ο αντί του προέδρου κ. Μητσοτάκη δηλαδή) με άρθρο του στην ιστοσελίδα Liberal παραδέχεται ότι πρόκειται για δική του μήνυση την οποία δεν εμφανίστηκε καν στο δικαστήριο να στηρίξει, βάσει της οποίας λήφθηκε αθωωτική απόφαση για το Σώρρα με τον τελευταίο να την κάνει σημαία της προπαγάνδας του.


Η ελληνική δικαιοσύνη βγάζει αποφάσεις ότι πράγματι ένας Σώρρας μπορεί να έχει 600 δις, 1 τρις ή άλλο ποσό, προερχόμενα από πώληση αρχαίας ελληνικής διαστημικής τεχνολογίας στους Αμερικανούς ή από ομόλογα κάποιας τράπεζας χαμένης κάπου στην Ιστορία και κάπου στην Ανατολή και ότι με αυτά τα χρήματα, μπορεί να πληρώνει από το εθνικό μας χρέος, μέχρι τα χρέη του κάθε νοικοκύρη.

Και ένας εκ των κορυφαίων και πλέον έγκυρων ανταποκριτών, ο κ. Ιγνατίου αναφέρει σε άρθρο στην προσωπική ιστοσελίδα του ότι ο ίδιος μαζί με δύο συναδέλφους του (τους κκ. Ζουπανιώτη και Ρίνο) έχουν κάνει έρευνες στις ΗΠΑ για αυτή την πρωτοφανή υπόθεση απάτης, έχουν ενημερώσει εδώ στην Ελλάδα όσους όφειλαν να ενημερώσουν, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει γίνει τίποτα.

Σα να μην έφταναν οι Νεοναζί του Μιχαλολιάκου, τώρα έρχονται και οι «Ελλάνιοι» του Σώρρα να αποτελειώσουν τη σκόπιμη μπαχαλοποίηση του πολιτικού μας συστήματος, ασκώντας επιρροή με τα ψέματα και τις ανοησίες τους προς συμπολίτες μας συνήθως αμόρφωτους, συνήθως δυστυχείς, συνήθως εξαθλιωμένους, ή και τα τρία μαζί, αποσπώντας τους μάλιστα συνδρομές και μπλέκοντάς τους σε πιθανές περιπέτειες με τη δικαιοσύνη, το νόμο και τις αρχές.

Εδώ πρέπει να λάβουμε θέση άπαντες, πολιτικοί και πολίτες, θεσμοί και φορείς της Δημοκρατίας μας, με πρώτη τη Δικαιοσύνη. Είτε ο Σώρρας είναι απατεώνας και ένοχος και πρέπει να εισπράξει τα επίχειρα, είτε πρέπει να κληθούμε να δώσουμε λόγο εμείς όλοι οι υπόλοιποι που αμελούμε να αξιοποιήσουμε το διαστημικό θησαυρό της Ανατολής και να πληρώσουμε τα χρέη της Ελλάδας και τα δικά μας. Να καθόμαστε όμως όλοι με τα χέρια σταυρωμένα, απαθείς μάρτυρες σε αυτό το γαϊτανάκι της παραφροσύνης, είναι το μοναδικό που δεν αξίζει σε κανέναν μας και ειδικά σε μία Ελλάδα και μία Κοινωνία που υποφέρουν».
ΕΠΙΣΗς:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Η δεύτερη επίθεση στο γραφείο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Βύρωνα, με αναγραφή υβριστικών συνθημάτων και πρόκληση εξωτερικών φθορών, αλλά και άλλες παρόμοιες ενέργειες που έχουν γίνει στο παρελθόν σε βάρος Συντονιστικών μας Επιτροπών από διάφορους γνωστούς-αγνώστους, δεν μας τρομάζουν, αλλά μας πεισμώνουν, δεν μας πλήττουν, αλλά μας δυναμώνουν. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ένα Κίνημα πολιτών έτοιμων να χύσουμε ιδρώτα, δάκρυ, αν χρειαστεί ακόμη και αίμα για την πατρίδα, την κοινωνία και τη δημοκρατία, επομένως κάθε ενέργεια σαν την τελευταία επίθεση αλλά και τις προηγούμενες, είναι εντελώς μάταιη και άσκοπη ως προς το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Στους βανδάλους, τους τραμπούκους, τους προβοκάτορες και τους διολιοφθορείς ευχόμαστε χρόνια πολλά και λόγω της αυριανής Αγίας Εορτής των Φώτων, Καλή Φώτιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου