Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Προσάραξη σκάφους στην Σκάλα

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πόρου, πρωινές ώρες της Τρίτης, για την ύπαρξη ενός προσαραγμένου σκάφους στην παραλία Σκάλας. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι το Ε/Γ-Τ/Ρ &#…
KEFALONIAPRESS.GR
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πόρου, πρωινές ώρες της Τρίτης, για την ύπαρξη ενός προσαραγμένου σκάφους στην παραλία Σκάλας.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι το Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΕΡΜΗΣ” Ν. Χαλκίδας 468 βρισκόταν προσαραγμένο περίπου 200m αριστερά από τον οριοθετημένο δίαυλο Ε/Γ-Τ/Ρ σκαφών.
Σύμφωνα με δήλωση του Κυβερνήτη, κατά τη διαδικασία νωρίτερα επιβίβασης εβδομήντα πέντε (75) επιβατών με προορισμό τη ν. Ζάκυνθο, διαπίστωσε εισροή υδάτων. Άμεσα, οι ανωτέρω επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, και ο Κυβερνήτης πραγματοποίησε εκούσια προσάραξη σε μη πολυσύχναστο σημείο της ως άνω παραλίας.
Το ανωτέρω σκάφος στη συνέχεια, αφού πραγματοποιήθηκε προσωρινή στεγανοποίηση στον ομφαλό του δεξιού πηδαλίου με τη συνδρομή δύτη, αποκολλήθηκε με ιδίες δυνάμεις και μετακινήθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Σκάλας όπου παραμένει αρόδου.
Από το περιστατικό δεν έχει προκληθεί ρύπανση μέχρι στιγμής, ενώ από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πόρου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΕΡΜΗΣ” και συνελήφθη ο Κυβερνήτης του, ο οποίος στη συνέχεια κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου