Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ειμαστε Πολίτες δεύτερης κατηγορίας


Γιωργος Γκιαφης XΡΩΣΤΑΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!! ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΣΟ!!!http://porosnews.blogspot.com/2017/10/blog-post_524.html

ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ…
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM

Πολίτες δεύτερης κατηγορίας (για να μην πω κάτι άλλο…) θεωρεί το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς τους κατοίκους των νησιών μας, καθώς για άλλη μια φορά αλλάζει τα δρομολόγια του προς χάρη της KEFALONIA LINES αποκλειστικά.
Πρωινό δρομολόγιο μόνο από Σάμη – Πάτρα (τώρα θυμήθηκε τους Θιακούς και ξέχασε την νότια Κεφαλονιά) ενώ όταν το δρομολόγιο Σάμη Πάτρα το είχε η IONIAN GROUP είχε και πρωινό δρομολόγιο από Πόρο….

Δρομολόγιο μεσημέρι από Αργοστόλι 15:45 (για να πάει με τον 17:15 από Πόρο) και να φτάσει Αθήνα 23:00 το βράδυ…. όταν μέχρι και σήμερα έχει δρομολόγιο 13:00 (για να πάει με τον 14:30) και όταν τους λες δεν προλαβαίνουμε γιατί δουλεύουμε, σου απαντούν <<δεν μπορούμε να βάλουμε πιο αργά>> (15:30 για να πάει με τον 17:00 πλοίο από Πόρο της IONIAN GROUP) γιατί θα φτάσουμε αργά στην Αθήνα…..
 Κόβουν το δρομολόγιο 12:00 Αθήνα – Κεφαλονιά και 15:00 από Πάτρα, μόνο και μόνο για να μην πάνε με την IONIAN GROUP 17:15 από Κυλλήνη…….
Βάζουν αναχώρηση 14:30 από Αθήνα για Κεφαλονιά τελευταίο δρομολόγιο….. (ποιος θα προλάβει να είναι 14:00 στο ΚΤΕΛ Αθήνας????) Και κόβουν το απογευματινό 17:00 από Αθήνα για να μην πάνε με την IONIAN GROUP!
Αναγκάζουν δεκάδες επιβάτες από την περιοχή του Πόρου να πηγαίνουν στο λιμάνι της Σάμης για πρωινή αναχώρηση, στην άλλη άκρη της Κεφαλονιάς , ενώ το λιμάνι είναι κάτω από το σπίτι τους και φεύγει η ΙΟΝΙΑΝ GROUP ..
Το ΚΤΕΛ γυρίζει τη πλάτη στο λιμάνι του Πόρου ουσιαστικά και γλύφει εκεί που έφτυνε «Ένα λιμάνι έχει η Κεφαλονιά και αυτό είναι του Πόρου».. Πόσες χιλιάδες φορές δεν το ακούσαμε και εκεί που το εμπεδώσαμε αλλάζει λιμάνι..
Θέλαμε όλοι τη γραμμή Πάτρα-Σάμη για καλύτερη εξυπηρέτηση λόγω της μορφολογίας του νησιού μας, δεν θέλαμε να ανοίξει το λιμάνι της Σάμης και να υποβαθμιστεί του Πόρου, να περιοριστεί η δυνατότητά μας να φεύγουμε με το ΚΤΕΛ όποιες ώρες μας βολεύουν ως επιβάτες και όχι όποιες ώρες βολεύουν την lines.
Τώρα θα έχει άδικο   ο Ζακυνθινός  να πετάξει -έτσι για πλάκα- 3-4 κίτρινα λεωφορεία από Αργοστόλι , Πόρο, Ληξούρι , από όπου θέλει τέλος πάντων , και  να εξυπηρετήσει τον κόσμο που τον βολεύουν τα δρομολόγιά της IONIAN GROUP  και δεν έχει την τύχη να έχει ;
 Kαι μετά  να το..κλάμαααα στα Υπουργεία!
Δημοσθένης Γεωργάτος
Περιστέρι

δείτε  ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΧΑΛΙΩΤΗ
Δείτε την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα" με τον Δημήτρη Αλοίζο και Φώτη Χαλιώτη και ακούστε τον τελευταίο να σχολιάζει τα όσα είπε πρόσφατα ο Δημαρχεύων Κεφαλονιάς για το χρέος της…
IONIANPRESS.GR
Αν ειναι εξυπνοι οι ionian group,,μπορει να κανονισει να εχει ανταποκριση απο Κυλληνη ,,

Nα εφευγαν ιδιες ωρες  περιπου απο Ζάκυνθο και Πορο,, και ιδια ωρα από Κυλληνη (π.χ 6:00 , και απο κυλληνη 08:00)  , και νομιζω οτι και  αντι απο Κυληνη ,,αν εφευγε 5:45 το Κεφαλονια από Σαμη,, θα ηταν πολυ πιο εξυπηρετικο
Επισης  κάιστα  το  Κτελ Κεφαλονιάς ,, θα μπορουσε να εχει ενα δρομολογιο,, στο πρωινο Πόρου,,
να εχει και κανεις δυνατοτητα να  φτασει νωρις απέναντι!!!  Λέπρα  εχουν τα ζακυνθινα καράβια δηλαδη?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου