Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο Τύπου - ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ


ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΕΦΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Επειδή δημιουργήθηκε σύγχυση με κάποιους συνονόματούς μου, διευκρινίζω ότι ο Ανδρέας Πεφάνης που κατέρχεται με το συνδυασμό Νέο Επιμελητήριο είμαι εγώ.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Πεφάνης
και  περι  Μινέτου
Ο κ. Αλέκος Μινέτος κατόπιν της σημερινής ανακοίνωσής του προφανώς και δεν συμμετέχει στον συνδυασμό μας, Νέο Επιμελητήριο, και η ανακοίνωση του ονόματος του οφείλεται σε παρερμηνεία. 

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ 

στην αναρτηση

Αλέξανδρος (Αλέκος) Μινέτος του Γερασίμου
Με μεγάλη έκπληξη και -δεν το κρύβω-οργή, πληροφορήθηκα πριν λίγες ημέρες από τα τοπικά ΜΜΕ, ότι το όνομά μου φέρεται ως υποψήφιο για τις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου με το ψηφοδέλτιο «Νέο Επιμελητήριο» του επικεφαλής Σπύρου Γασπαρινάτου. 
Και είναι μεγάλη η έκπληξή μου και η δυσαρέσκειά μου, γιατί ποτέ μέχρι και σήμερα δεν έδωσα την συγκατάθεσή μου για την εμπλοκή μου με την συγκεκριμένη υποψηφιότητα, ουδέποτε επίσης ερωτήθηκα για την αναγραφή του ονόματός μου στο φερόμενο ως ψηφοδέλτιο του «Νέου Επιμελητηρίου» που έχει δοθεί στην δημοσιότητα. 

Είναι επίσης άξιο απορίας, με ποιο τρόπο «καταρτίστηκε» ένα …υποψήφιο ψηφοδέλτιο με την δική μου συμμετοχή ερήμην μου και εν αγνοία μου, για ποιο λόγο το όνομά μου χρησιμοποιείται χωρίς να το θέλω για εκλογικές σκοπιμότητες που δεν μπορώ να αντιληφθώ ούτε και με αφορούν προσωπικά. Άλλωστε, η βούληση μου εκφράζεται μόνο από εμένα και από κανέναν άλλον, ούτε φυσικά εκχωρώ το δικαίωμα αυτό σε οποιονδήποτε και για κανέναν λόγο. Λυπάμαι τέλος, που ένας επικεφαλής ψηφοδελτίου που ευαγγελίζεται το «Νέο» και το καινούργιο στο Επιμελητήριο μας, χωρίς ποτέ να με ρωτήσει ή να με ενημερώσει, ενέπλεξε το όνομα μου σε έναν καθαρά δικό του συνδυασμό.
Αργοστόλι, 12-10-2017
Αλέξανδρος (Αλέκος) Μινέτος του Γερασίμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου