Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Εκλογές Κεντροαριστεράς

Όλοι μαζί , οι προοδευτικοί δημοκρατικοί πολίτες ,την Κυριακή 12 Νοεμβρίου ,προτάσσουμε τα πολλά και τα μεγάλα που μας ενώνουν ,παραμερίζοντας τα λίγα και τα μικρά που μας χωρίζουν. 
Αποδεχόμαστε την ευθύνη που μας χρεώνει η εποχή ,έχοντας συνείδηση της ιστορικής μας πορείας ,της ποιότητας του έμψυχου δυναμικού και του αξιακού φορτίου που σηματοδοτούν τη μεγάλη κεντροαριστερά.
Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου , στέλνουμε με την ψήφο μας, το ηχηρό μήνυμα , πως η ελπίδα για έναν ισχυρό μεταρρυθμιστικό πολιτικό φορέα , με ραχοκοκκαλιά τα πλατιά λαϊκά στρώματα και τη μικρομεσαία τάξη ,γίνεται πραγματικότητα με την εκλογή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 

θα στηθούν πέντε κάλπες σε Κεφαλονιά και  Ιθάκη
Αργοστολι ισόγειο παλαιού Δημαρχείου 
Ληξούρι     ισόγειο Δημαρχείου ( πρώην αγροτική τράπεζα )
Σαμη ισόγειο Κοινοτικού Καταστήματος 
Σκάλα ισογείου Κοινοτικού Καταστήματος 
Ιθάκη ΚΑΠΗ Δήμου 

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση τον εθνικό εκλογικό κατάλογο  και  σύμφωνα με τα ισχύοντα στις εθνικές εκλογές (διανομή ψηφοδελτίου, φάκελοι, παραβάν, κάλπη).

Για να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, οι πολίτες θα καταβάλουν εισφορά 3 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταβληθεί  για την κάλυψη της δαπάνης της εκλογικής διαδικασίας.

Οι ψηφοφόροι μπορούν επίσης να προεγγραφούνμέσω της φόρμας: https://dpekloges.gr/προεγγραφή/


Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 από τις 8:00 πμ έως τις 8:00 μμ. Εφόσον χρειαστεί 2ο γύρος θα διεξαχθεί Την Κυριακή 19 Νοέμβριου 2017. Στον 2ο γύρο θα μπορούν να ψηφίσουν ΜΟΝΟ όσοι ψήφισαν και στον 1o.
ΠΟΙΟΙ
Μπορεί να ψηφίσει κάθε πολίτης εγγεγραμμένος/η στον εκλογικό κατάλογο των εθνικών βουλευτικών εκλογών έως και τον Νοέμβριο 2017.

13. Πώς θα εκλεγεί ο νικητής; 

Για να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο, ο νικητής θα πρέπει να συγκεντρώσει το 50%+1 των έγκυρων ψήφων. Αν κανένας υποψήφιος δεν συγκεντρώσει το ποσοστό αυτό, η εκλογή θα επαναληφθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου μεταξύ των δυο πρώτων υποψηφίων με τα μεγαλύτερα ποσοστά, και νικητής θα ανακηρυχθεί αυτός που θα πλειοψηφήσει, όσες ψήφους και αν συγκεντρώσει.

14. Ποιος εγγυάται την διαδικασία; 

Την οργάνωση των εκλογών ανέλαβε η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας με πρόεδρο τον καθηγητή Ν.Κ. Αλιβιζάτο.
Για την οργάνωση της ψηφοφορίας σε όλη την επικράτεια, η ΑΕΔΔ αποφάσισε να συγκροτήσει “Δίκτυο Εμπιστοσύνης” ορίζοντας εκπροσώπους της σε επίπεδο Περιφέρειας, Νομού και Δήμων. Σε αυτούς ανήκει η ευθύνη για την εξεύρεση των καταστημάτων της ψηφοφορίας, τον διορισμό των εφορευτικών επιτροπών από πρόσωπα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρουν τους γι’ αυτό, τη συγκέντρωση των αποτελεσμάτων και την διαβίβαση των εκλογικών καταλόγων στην Επιτροπή.
Δείτε τα μέλη της Επιτροπής και του Δικτύου Εμπιστοσύνης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου