Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 27η τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου), την 28η Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση 16ης αναμόρφωσης τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Κεφ/νιάς οικ. έτους 2018
ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή
2. Έγκριση τροποποίησης μελέτης και καθορισμός τρόπου ανάθεσης αυτής με τίτλο:«Προμήθεια παστεριωμένου γάλακτος εργατοτεχνικού προσωπικού Δήμου Κεφ/νιάς και Νομικών Προσώπων για το έτος 2019» προκειμένου να συμπεριληφθούν οι ανάγκες σε γάλα του Ο.Κ.Α.Π και των Σχολικών Επιτροπών.
ΕΙΣ:Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών
3. Τροποποίηση συστατικής πράξης Δ.Ε.Υ.Α.Κ ως προς το άρθρο 6 με τίτλο: «ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ».
ΕΙΣ: Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ κ. Ν. Ανουσάκης
4. Εισήγηση για την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και υποβολής αίτησης χρηματοδότησης για την εκτέλεση της Πράξης:«ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ» Π/Υ 247.190,40 € με ΦΠΑ 24%»
EΙΣ: Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ κ. Ν. Ανουσάκης
5. Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου ανάθεσης του έργου με τίτλο:
«ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ στα 1) Σχολικό Συγκρότημα Κεραμειών, 2) Γυμνάσιο-Λύκειο Πάστρας, 3) Γυμνάσιο-Λύκειο Σάμης, και 4) 5ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου».
ΕΙΣ: Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
6. Έγκριση φακέλου Δημόσιας Σύμβασης με τίτλο: «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΙΟΝΙΟΥ»
ΕΙΣ: Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
7. Λήψη απόφασης προκειμένου το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ να προχωρήσει σε σύσταση δεσμευμένου λογαριασμού στο ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ με το ΔΗΜΟ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ για το έργο που έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» έτους 2018 με τίτλο: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΒΛΑΧΑΤΩΝ».
ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ-ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου