Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ε.Α.Σ. : «Ενστάσεις» από τους κομμένους Παραγωγούς ΕξισωτικήςΕ.Α.Σ. : «Ενστάσεις» από τους κομμένους Παραγωγούς Εξισωτικής

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.), καλούνται οι ντόπιοι Παραγωγοί που πληρώθηκαν μερικώς ή καθόλου στις 21 Δεκεμβρίου την Εξισωτική Αποζημίωση έτους 2018, να υποβάλλουν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων πληρωμών, από Πέμπτη 10 έως Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019.
Υπενθυμίζεται ότι το πιστοποιημένο από το Υ.Α.Α.Τ. για ολόκληρη την Περιφέρεια Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών της ΕΝΩΣΗΣ έχει στη διάθεση των ενδιαφερομένων ντόπιων Παραγωγών τους πίνακες με όλα τα αποτελέσματα πληρωμών για τους ΘιακοΚεφαλλονίτες Παραγωγούς που αιτήθηκαν Επιδότηση στο Μέτρο 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα μειονεκτήματα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (πρώην Εξισωτική Αποζημίωση) για το έτος 2018.
Για οποιεσδήποτε ενημερώσεις – διευκρινήσεις Επιδοτήσεων και για την υποβολή ενστάσεων οι δικαιούχοι ντόπιοι Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Αιγοπροβατοτρόφοι, Βοοτρόφοι, Κηπευτικοπαραγωγοί, Μελισσοκόμοι και Δενδροκαλλιεργητές μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων που λειτουργούν καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στο κτιριακό συγκρότημα της ΕΝΩΣΗΣ, στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.
Από τον Ε.Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου