Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Λογαριάζουν οι αγορές χωρίς τον... Ντόναλντ Τραμπ


Πληροφορίες για αυτόν τον ιστότοπο
CAPITAL.GR

Σε... ξέφρενο ράλι επιδόθηκε η Wall Street - με τον Dow Jones να σημειώνει ημερήσια κέρδη ρεκόρ.

ΑΡΘΡΟ  ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΓΚΑΔΗ
Λογαριάζουν οι αγορές χωρίς τον... Ντόναλντ Τραμπ
Αυτό που απόδειξε η χτεσινή ιστορικά τεράστια άνοδος του διάσημου Αμερικανού Χρηματιστηριακού δείκτη Dow Jones κατά +1.086,25 μονάδες ή +4,98% είναι ότι παρά τις αδυναμίες του ο λόγος και η θέληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ παραμένουν παντοδύναμοι.

Σε αντιστροφή του προηγούμενου παγκόσμιου αρνητικού επενδυτικού κλίματος μετά τις πρόσφατες διεθνείς οικονομικές αναφορές για την χειρότερη Χρηματιστηριακή εβδομάδα από την μεγάλη κρίση του 2008 και την χειρότερη πτώση παραμονές Χριστουγέννων την Δευτέρα με πτώση κατά -653,17 μονάδες ή -2,91% ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ βγήκε με παρεμβατικές δηλώσεις του στους δημοσιογράφους και προκάλεσε την χτεσινή θεαματικά τεράστια άνοδος στις Αμερικάνικες και τώρα διεθνείς μετοχές.
Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι συστήνει την αγορά Αμερικανικών μετοχών προτρέποντας τους επενδυτές να βγάλουν κέρδος από τις τιμές των μετοχών που καταρρέουν ανοίγοντας τα πορτοφόλια τους και αγοράζοντας Αμερικανικές μετοχές. Όπως τόνισε οι Αμερικανικές εταιρίες πάρα το προηγούμενο αρνητικό κλίμα είναι οι καλύτερες του κόσμου και τα πηγαίνουν πολύ καλά με ρεκόρ αποτελεσμάτων.
Μένει να δούμε τώρα κατά πόσο και για πόσο καιρό ακόμα οι χτεσινές θετικές δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα επιδράσουν και στη κατηφορική πορεία του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών το οποίο όπως έχει φανεί στην άνοδο των διεθνών αγορών υστερεί ενώ στην... πτώση "πρωταγωνιστεί".
Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου