Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Πρώτο θέμα στο “Protothema.gr” το “κράξιμο” στη Βουλευτίνα από τους Κεφαλονίτες

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ 4 ΔΗΜΟΥς
POROSVRESS.BLOGSPOT.COM
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ 4 ΔΗΜΟΥς
Και  μετα και  τις  δικες μας  φωνες που αναφερει η ανω αναρτηση   ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ  !!

Πρώτο θέμα στο “Protothema.gr” το “κράξιμο” στη Βουλευτίνα από τους Κεφαλονίτες(βουκινο  γιναμε)
Στο βίντεο η κα Θεοπεφτάτου δέχεται φραστική επίθεση ακόμη και για τη Μακεδονίαακολουθει η αναρτηση απο Πορτόνι & ekefalonia.gr

Πανελλήνιο θέμα έχει γίνει το “κράξιμο” που έκαναν στην Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου κάτοικοι της Κεφαλονιάς και ειδικότερα κάτοικοι της Θηνιάς για το λόγο ότι νομίζει ότι μπορεί να σπάσει το Δήμο Κεφαλονιάς λίγους μήνες πριν τις εκλογές κατά το δοκούν, χωρίς να ρωτήσει κανέναν και χωρίς διάλογο με την τοπική κοινωνία.

Υπενθυμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς ψήφισε κατά πλειοψηφία να μην “σπάσει” ο Δήμος μας ενώ και γενικότερα στην τοπική κοινωνία η κυβερνητική πρόθεση για να γίνει η Κεφαλονιά “κομμάτια” θεωρείται αστειότητα με εξαίρεση κάποιους ακραίους τοπικιστές σε μία δύο περιοχές.
Από ότι φαίνεται η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα είχε ζυγίσει καλά τα πράγματα και τα κατάφερε τελικά να γίνει σήμερα πρώτο θέμα στα μεγάλα αθηναϊκά σαιτ  (Πρώτο Θέμα, Ομάδα Αλήθειας και αλλού) για τις αποδοκιμασίες και το “κράξιμο” που υπέστη. Γενικά πάντως το “πουλόβερ” του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να ξηλώνεται και στην Κεφαλονιά και κάποιοι που νόμιζαν ότι η μικροεξουσία τους θα είναι παντοτινή θα βρεθούν εκεί που πάντα τους άρμοζε…
Ακολουθεί η δημοσίευση στο protothema.gr

Τα «άκουσε» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά: Μας ρωτήσατε για τη Μακεδονία προδότες;

«Ή θα κάνετε πάλι δημοψήφισμα μετά και θα κάνετε πάλι το Όχι… Ναι;» είπαν οργισμένοι πολίτες στην Αφροδίτη Θεοπεφτάτου 

Έξω από το γραφείο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Θεοπεφτάτου συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί εξαγριωμένοι πολίτες στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο ekefalonia.gr κάτοικοι του νησιού της φώναξαν: «Τον λαό τον ρωτήσατε για τη Μακεδονία; Ή θα κάνετε πάλι δημοψήφισμα μετά, και θα κάνετε το Όχι…. ΝΑΙ; Είστε προδότες. Παλιοπροδότες. Τον ελληνικό λαό τον ρωτήσατε;».
Μεταξύ άλλων, οι πολίτες αντιδρούν στη μεταφορά των χωριών της Θηνιάς στο νέο δήμο Παλικής. Μάλιστα για το λόγο αυτό μάζεψαν 447 υπογραφές (δηλαδή το 99% του συνολικού πληθυσμού των χωριών).
Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, φανερά αμήχανη, δήλωσε ότι θα μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων στο υπουργείο, όμως δεν δεσμεύτηκε ότι θα το υποστηρίξει.
Οι τόνοι ανέβηκαν με τον πρόεδρο της κοινότητας Σπύρο Βανδώρο, απευθυνόμενο στη βουλευτή, να της φωνάζει ότι τους εμπαίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου