Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Τα Επτάνησα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Πολωνίας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει να “τροφοδοτεί” τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) της χώρας της με πληθώρα δημοσιεύσεων και αναφορών για τα νησιά μας, η Πολωνή συγγραφέας, δημοσιογράφος και blogger κ. Agniezka Zawisowska, η οποία το περασμένο καλοκαίρι είχε επισκεφτεί την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο.
Συγκεκριμένα στο τεύχος του Ιανουαρίου 2019 του μεγαλύτερου τουριστικού ενδιαφέροντος περιοδικού “National Geographic Traveler” της Πολωνίας, έχει ετοιμάσει ειδικό αφιέρωνα για την Κεφαλονιά. Επίσης προτίθεται να συγγράψει βιβλίο γύρω από τα έθιμα και τον πολιτισμό των νησιών μας.
Ήδη έχουν γίνει πρόσφατα -πέραν πολλών άλλων που έχουμε σε προγενέστερο δελτίο τύπου αναφέρει-, δημοσιεύσεις που αφορούν και στη Ζάκυνθο. Αυτά είχαν συμπεριληφθεί στο περιοδικό “Anywhere” το οποίο κυκλοφορεί στα αεροδρόμια της Πολωνίας.
“Οι δράσεις αυτές, λειτουργούν συμπληρωματικά και παράλληλα με άλλα μεγάλα τηλεοπτικά και ψηφιακά μέσα, όπως το “Travel Channel” το “CNN” και το “Google” και έτσι συνιστούν εξόχως αποτελεσματική διάδραση” δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος και προσθέτει “Παρόμοιες δράσεις γίνονται και σε άλλες αγορές από τις οποίες έχουμε ικανό μερίδιο τουριστικών αφίξεων”.
Υπενθυμίζεται πως κατα το διάστημα παραμονής της στο νησί, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αντιπεριφέρεια Τουρισμού, επισκέφθηκε τα μουσεία, την πόλη, το Δημαρχείο, την Μπόχαλη, την
Ορεινή Ζάκυνθο, το Askos stone park, το Μαραθονήσι, το Ναυάγιο, παραδοσιακό οινοποιείο και ελαιοτριβείο, πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία σε φάρμα, επίσκεψη σε παραδοσιακή ταβέρνα. Επίσης συμμετείχε σε πεζοπορία και κατάδυση. Η κ. Zawistowska, εργάζεται σε μια από τις μεγαλύτερες ημερήσιες εφημερίδες της Πολωνίας “Gazeta Wyborcza”, ως συντάκτης. Από το 2013 είναι ελεύθερος επαγγελματίας και συνεργάζεται με διάφορα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτικών ιστοσελίδων και περιοδικών lifestyle. Η ιδέα του έργου ‘Akcja Grecja’ προέκυψε αυθόρμητα κατά τη διάρκεια ενός από τα ταξίδια της στην Ελλάδα. Επιπλέον έχει αναπτύξει μερικά έργα για την Ελλάδα σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στην Πολωνία. Επίσης, διαχειρίζεται τη σελίδα στο facebook, https://www.facebook.com/akcjagrecja, η οποία έχει πάνω από 3.300 ακόλουθους και την ιστοσελίδα www.akcjagrecja.pl.
Οι Πολωνοί τουρίστες αγαπούν τις εκδρομές και τις εξορμήσεις γιατί θέλουν να γνωρίσουν τον πολιτισμό και τις φυσικές ομορφιές της Ζακύνθου και όχι μόνο τα μπαρ και τις καφετέριές της. Η συμπάθεια αυτή είναι αμοιβαία: οι ντόπιοι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι μαθαίνουν να επικοινωνούν με τους επισκέπτες και να βλέπουν το χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Και αυτή είναι η καλύτερη επιβράβευση.
ΠΗΓΗ     imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου