Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Μοίρασε χαμόγελα, ευχές και χιλιόμετρα ο σημερινός πρώτος αγώνας δρόμου της αγάπης που διοργάνωσε και πραγματοποιησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης «ο Αιγιαλός».

07-DSC06003Μοίρασε χαμόγελα, ευχές και χιλιόμετρα ο σημερινός πρώτος αγώνας δρόμου της αγάπης που διοργάνωσε και πραγματοποιησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης «ο Αιγιαλός».

Τις 11 το πρωϊ συγκεντρώθηκαν στο Λιμάνι της Σάμης, φόρεσαν τα αθλητικά τους και έτρεξαν μιά υπέροχη διαδρομή με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για να τα προσφέρουν στο Ορφανοτροφείο Κεφαλονιάς «ο Σωτήρ».
Ξεκίνησαν τρέχοντας παραλιακώς ως την πλαζ και λίγα μέτρα πριν την γέφυρα που κάποτε ένωνε Σάμη και Καραβόμυλο, ανηφόρισαν και ανέβηκαν στον κεντρικό δρόμο. Έστριψαν προς Θρογανο μέχρι το Ξενοδοχείο «Περικλής» και εκεί συνέχισαν επί του κεντρικού δρόμου έως τα Λουτρά Σάμης, στην καντίνα του Ρασσιά. Έστριψαν και συνέχισαν παραλιακώς από Λιμεναρχείο έως και το σημείο της εκκίνησης και λήξης του αγώνα.
Ταυτόχρονα πραγματοποιηθηκε και μιά μικρή περιπατητική διαδρομή από το Λιμάνι (σημείο που δένει το Ionion Pelagos) έως την καντίνα του Ρασσιά στα Λουτρά και ξανά πίσω.
Δεν ανταποκρίθηκαν πολλοί σε αυτό το κάλεσμα, αλλά πάντα οι λίγοι είναι που κάνουν την διαφορά, εκείνοι που ξέρουν τι θα πει ΑΝΘΡΩΠΙΑ!
Τους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία τους και τους ευχόμαστε η νέα χρονιά να μας φέρει ανθρωπιά και αγάπη ! Μόνο τότε θα έχουμε τα όπλα για να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο.
Να αναφέρουμε όμως ότι την κίνηση αυτή του ΠΣ «Αιγιαλός» στήριξαν συνεισφέροντας Σαμικοί και Κεφαλονίτες οι οποίοι δεν έτρεξαν. Όπως ο ΑΟ Σάμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Δρακουλόγκωνας και φίλοι του «Αιγιαλού» και της Σάμης.
Χρόνια Πολλά.
Καλή αποκοπή !
Αριστέα Χαριτάτου 
Περισσότερες φωτο  μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ( κλικ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου