Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Αδελφότητας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, η οποία συνδυάστηκε με την παρθενική εμφάνιση της Χορωδίας μας, υπό την διεύθυνση της μαέστρου  κ. Έλενας Κασάροβα.

Η κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων στον 1ο όροφο του Πολιτιστικού μας Κέντρου πλημμύρισε με υπέροχες μελωδίες και κάλαντα από τη χορωδία και την ορχήστρα της Αδελφότητας που γλύκαναν τις καρδιές μας, μας ταξίδεψαν χαρίζοντας μας όμορφες μουσικές στιγμές.


Χαιρετίζοντας την εκδήλωση η Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Μαριολένη Νεοφύτου, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλές γιορτές. Τόνισε πως η χορωδία της Αδελφότητας παρά τις λίγες πρόβες που έχει ολοκληρώσει αποτελεί ένα σύνολο υψηλού επιπέδου αποδεικνύοντας το από την πρώτη επίσημη εμφάνιση της. Ενθάρρυνε όλους όσους αγαπούν τη μουσική να συμμετέχουν  στη χορωδία μας  και στα μουσικοχορευτικά μας τμήματα προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή η Παράδοση και οι πολιτιστικές αξίες.

Ακολούθησε γλέντι με άφθονη ρομπόλα, ποικιλία διαφορετικών γεύσεων και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα όπως κουραμπιέδες,  μελομακάρονα και δίπλες. 

Ευχαριστούμε θερμά τους  συμπατριώτες μας Βασίλη Μιχαλιτσιάνο, ιδιοκτήτη της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων PASSARELA που μας προσέφερε νόστιμες δίπλες, τον ΣΕΣΟΥΛΑ (παραδοσιακά προϊόντα Κεφαλονιάς) για τις υπέροχες μάντολες καθώς και όλους όσοι ετοίμασαν και προσέφεραν εδέσματα!

Παράλληλα με πολύ χαρά και τραγούδι μέχρι το βράδυ η μουσική ορχήστρα της Αδελφότητας, που αποτελείται από τη δασκάλα του μαντολίνου κ. Ματούλα Φιοράτου, το δάσκαλο της κιθάρας κ. Σταύρο Ντίνα και τον δάσκαλο του ακορντεόν κ. Βασίλη Μαντούδη κατάφερε να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά δημιουργικά.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες εκδηλώσεις της Αδελφότητας με το Νέο Έτος.
Καλές γιορτές με Υγεία και Αγάπη!!!

Για το Δ.Σ.
Διονυσία Βασιλάτου
Υπεύθυνη των Μουσικών & Χορευτικών τμημάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου