Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Μεγάλος νικητής του Nomads ο Στέλιος Χανταμπάκης

Γύρισε το παιχνίδι κι έφυγε με 150.000 ευρώ - Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό στη Μαδαγασκάρη


Μεγάλος νικητής του Nomads ο Στέλιος Χανταμπάκης

Μια μεγάλη βραδιά αυτή της Κυριακής για τους τηλεθεατές του Nomads, με πολύ αγωνία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι εκείνος που φεύγει από το Nomads Μαδαγσκάρη με το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Ο τελικός του Nomads ήταν θέμα αντρών. Γρηγόρης Μόργκαν και Στέλιος Χανταμπάκης ήρθαν αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό του Nomads. Ο Γρηγόρης Μόργκαν κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα και επέλεξε ως πλεονέκτημα του στην τελική πίστα λιγότερα κομμάτια στο παζλ. Στο παιχνίδι μνήμης που ακολούθησε νικητής αναδείχθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης ζητώντας το πλεονέκτημα τα βαρέλια του τελικού αγωνίσματος να έχουν μεγαλύτερη διάμετρο. Στο τρίτο αγώνισμα οι παίκτες μετέφεραν 3 μπάλες προσπαθώντας να τις κινούν συνεχώς μέσα σε ένα γουόκ.
Ο Γρηγόρης Μόργκαν επέλεξε να έχει το προβάδισμα των λιγότερων στόχων στην τελική πίστα. Στο τέταρτο αγώνισμα Γρηγόρης Μόργκαν και Στέλιος Χανταμπάκης προσπάθησαν να σύρουν τους δίσκους τους μέχρι το κίτρινο πλαίσιο. Ο Γρηγόρης Μόργκαν κέρδισε και τρίτο πλεονέκτημα, ένα γράμμα σηκωμένο στον τελικό στόχο.
Ο Γρηγόρης Μόργκαν κατάφερε να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στην τελική κούρσα. Ο τελευταίος όμως στόχος αποδείχθηκε ο εφιάλτης του, αφού δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το προβάδισμα του. Ο Στέλιος Χανταμπάκης γύρισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας σερί τους στόχους και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Nomads, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 150.000 ευρώ.
Δείτε τον τελικό στόχο που έκρινε τον νικητή:

Η απονομή και οι πανηγυρισμοί:

πηγη 

https://www.newsbeast.gr/media/arthro/4351571/megalos-nikitis-toy-nomads-o-stelios-chantampakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου