Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Ο ΠΟΡΟς ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ "ΙΟ"

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Αφού οι υπάλληλοι των διοδίων έρχονται σε επαφή με χιλιάδες άτομα, γιατί αυτά δεν κλείνουν έτσι ώστε να μην μεταδίδεται o ιός;"
Δείτε την αναρτηση σε  POROSTV  με παλια Πρωτομαγια σε Πόρο!
απαντηση σε σχολιο του πολυ  καλου   φιλου Ρισσιανου Σπ. Ροκκου
Πολλές φορές το λοιπόνε έχω διερωτηθεί σαν Ομηριστής άματις την εποχή του Ομήρου ο κόσμος ήτανε λιγότερο παραμυθιασμένος από σήμερις, που έλεε κι ο νόνος μου. Προσωπική μου άποψη είναι ότι τρώμε το παραμύθι τση αρκούδας και τύφλα να έχει ο Όμηρος (πραγματική και όχι αυτή που του αποδίδουνε αιώνες τώρα). Συμπέρασμα: Ξέρετε γιατί την έβγαλε «στεγνή» ο Οδυσσέας και γύρισε στην Ιθάκη του και ξέκαμε και τσου μνηστήρες? Απλά γιατί δεν παραμυθιαζότανε και έτσι προέβλεπε τα μελλούμενα κι αφήστε τσου μάντεις του Ομήρου που τάχα του τα λέγανε… Το τσερβέλο να δουλεύει λοιπόνε στο φούλ, γιατί άμα μας κουρλάνουνε την «ΙΘΑΚΗ» τη χάνουμε, και προ πάντων τσίγκινο σώβρακο γιατί δεν ξέρεις πλέον από πού σου «έρκεται»!! Κουά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα
ΟΠΩς ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΤΣΕΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ "ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ"  Γιατι μαλλον το λαθος του ειναι σωστο,, ειτε καραντινα ,, ειτε με τους τουρκους θα πάρουμε την καραμπινα!!
Ζουμε πρωτογνωρες καταστασεις,, δεν ξερω αν τελικα ειναι σκοπιμο η οχι, το θεμα ειναι οτι εχει επηρεαστει ολος ο πλανητης,, της πουτανας οντως γινεται!!
Το μονο που μας σωνει μιας μιας  και καθε πρωτομαγια σε πορο καιμε τον Χειμωνα,,το εθιμο  ισως να ηταν συνετο  φετος να κοιταξουμε  το αλαξουμε  και να τονε σωσουμε τον πλανητη  ,
και να καψουμε και  τον "ΙΟ"
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου