Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

«Έκρηξη» κρατήσεων για καλοκαιρινές διακοπές από τη Βρετανία

 

Στο Top 10 η Ζάκυνθος!

greece.com

Έκρηξη” των κρατήσεων για τις καλοκαιρινές διακοπές από την έναρξη της πανδημίας, εκτιμά η ΤUI Ην. Βασιλείου ότι θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, με υψηλή ζήτηση να παρουσιάζει η ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και τρία ελληνικά νησιά, η Ρόδος, η Κέρκυρα και η Ζάκυνθος να περιλαμβάνονται στις δέκα κορυφαίες επιλογές των Βρετανών για διακοπές.

Σύμφωνα με τον tour operator, οι πρόσφατες αλλαγές στις απαιτήσεις για διενέργεια τεστ πριν από το ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε συνδυασμό με την άρση των γενικών περιορισμών για τον Covid στη χώρα έχουν, ήδη, εντείνει το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, με αποτέλεσμα την άνοδο στις κρατήσεις, η οποία αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά το Σαββατοκύριακο.

Η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρία του Ηνωμένου Βασιλείου αναμένει “εκτόξευση” των κρατήσεων, με τους μεσογειακούς προορισμούς και το Μεξικό να συγκεντρώνουν την υψηλότερη ζήτηση για κρατήσεις, τόσο διαδικτυακές, όσο και μέσω φυσικού καταστήματος. Η ζήτηση αυτή ενισχύεται από την παροχή προσφορών και εκπτώσεων, αλλά και από την ευέλικτη πολιτική κρατήσεων και πληρωμών.

Η Ελλάδα, με τρεις προορισμούς στη δημοφιλή δεκάδα προορισμών για διακοπές το φετινό καλοκαίρι της TUI, στη βρετανική αγορά, περιλαμβάνεται σαφώς στους “κερδισμένους”,

“Εκτός από μια ασυναγώνιστη γκάμα καταλυμάτων και προορισμών για να επιλέξουν οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν εκπτώσεις για να εξοικονομήσουν έως και 300 £ ανά κράτηση, για διακοπές το καλοκαίρι του 2022 ή να εξοικονομήσουν 100 £ στις διακοπές του χειμώνα του 2022”, αναφέρει η εταιρία.

Σχολιάζοντας τις προβλέψεις της εταιρίας, η επικεφαλής μάρκετινγκ του tour operator, Katie McAlister, λέει: “Τα ταξίδια στο εξωτερικό επιστρέφουν επίσημα στον χάρτη με ανανεωμένη την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, απελευθερώνοντας τη δεσμευμένη ζήτηση για διακοπές σε ηλιόλουστους προορισμούς. Η όρεξη για ταξίδια είναι πιο δυνατή από ποτέ και οι πελάτες που μπορεί να μην έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό για περισσότερα από δύο χρόνια εκμεταλλεύονται τώρα τις ευέλικτες επιλογές κράτησης και πληρωμής, καθώς και μερικές εξαιρετικές προσφορές, για να κλείσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Και μετά από τέτοια αβεβαιότητα, η σιγουριά και η ευκολία ενός πακέτου δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική ή ελκυστική”.

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί της TUI UK με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι:

Μαγιόρκα (Ισπανία)
Νταλαμάν (Τουρκία)
Αττάλεια (Τουρκία)
Τενερίφη (Ισπανία)
Κανκούν (Μεξικό)
Ρόδος (Ελλάδα)
Πάφος (Κύπρος)
Κέρκυρα (Ελλάδα)
Ίμπιζα (Ισπανία)
Ζάκυνθος (Ελλάδα)

Πηγή:money-tourism.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου