Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ! ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

 Ο πρωθυπουργός του Καναδά ο Trudeau και η οικογένειά του φυγαδεύτηκαν από τις δυνάμεις της τάξης ενώ ο λαός έχει αποκλείσει το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο στην Οτάβα. Και τα κομβόι των φορτηγατζήδων καταφθάνουν από όλη τη χώρα και έχουν μπλοκάρει δρόμους στο κέντρο της πόλης. Οι Trudeau έφυγαν από την οικία τους στην Οτάβα για μυστική διαμονή σύμφωνα με το CBC.Πάει σε κρησφύγετο. Ίσως και να εγκαταλείψει τη χώρα. 

Το γραφείο του πρωθυπουργού είπε ότι δεν θα σχολιάσει την τοποθεσία διαμονής του Τριντό.. Σε κρίση πανικού ο ……πρωθυπουργός εγκαταλείπει την πρωθυπουργική καρέκλα πιθανόν τη ρίχνει στη βεβιασμένη φυγή του. Καταλήφθηκε από σύνδρομο καταδίωξης καθώς χιλιάδες φορτηγατζήδες και διαδηλωτές εισέβαλαν στην πόλη…..Κι αναμένονται και άλλοι κι άλλοι….Σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού το κομβόι έχει μήκος 100 km και αυξάνεται συνεχώς. Όλα αυτά συμβαίνουν στους -30° ενδεικτικό απο\ασιστικότητας.


ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ! ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου