Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Νυν υπέρ πάντων αγών

 Συνέλληνες σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές της επίθεσης που δέχεται ο Ελληνισμός από τους νεοταξίτες κυβερνήτες του ,από ένα άθλιο σύστημα, που έχει βαλθεί να διαβρώσει ο,τιδήποτε ελληνικό και πανανθρώπινο, βάζοντας τα εμετικά τσιράκια του με λεοντή προβάτου να διασαλπίζουν σε όλους τους τόνους, πως θέλουν τάχα να μας σώσουν, ενώ εκείνοι οι "πρεσβευτές του νατιβισμού "και της επανεκκίνησης (Great Reset) του εωσφορικού Schwab μας σκάβουν όλο και πιο βαθιά τον λάκκο, πρέπει ενωμένοι με την βοήθεια του Θεού να αντιταχθούμε και να τους φράξουμε τον δρόμο, ο καθένας με όποιες δυνάμεις διαθέτει και από όποια θέση μπορεί...

Μπορούμε ακόμη και τώρα  έστω κι αν οι αλάστορες (δαίμονες )ρήμαξαν την πατρίδα μας ,προκάλεσαν με την άφιλη και καιροσκοπική τακτική τους, εκατόμβες νεκρών με την διαχείριση της πανδημίας του κορωνοιού. Φτωχοποίησαν μεγάλα τμήματα της Ελληνικής κοινωνίας ,στηρίζοντας την ψεύτικη δύναμη τους σε μεγάλη μερίδα δημοσίων υπαλλήλων... δήθεν βολεμένων και σιωπώντων... για πόσο όμως ακόμη...;!

Ξεπούλησαν με άθλιο τρόπο τα Εθνικά μας θέματα στέλνοντας τις διαφορές μας με την γείτονα- άρπαγα στην Χάγη, με νέο Βατερλώ απερίγραπτων διαστάσεων!
Το νοιώθετε πως στην ουσία  έχουν τραπεί σε άτακτη φυγή...

Δεν έχουν να αντιτάξουν τίποτε παρά μόνο ανοησίες, ανούσια φληναφήματα, σπέρνοντας μόνο πίσω τους τον όλεθρο, για όσο ακόμη παραμείνουν...Τους κυνηγούν ως ερινύες οι 20000 νεκροί Έλληνες ,κόλαφος και εφιάλτης για την υπόλοιπη ζωή τους, την δική τους και των γόνων τους ,που τόσο ξιπασμένα ανάθρεψαν!

Τα στατιστικά αμείλικτα ορθώνονται μπροστά τους, δήμιοι που με αγδίκιωτη μανία ζητούν  δικαίωση, με την κεφαλή των πολιτικών και ιατρικών ανδραπόδων  στο πινάκιο...!

Ολοένα ορθώνονται και πιο πολλές  φωνές ,ολοένα τα πράγματα γίνονται χειρότερα γι αυτούς! Γι αυτό και δεν θα επιβάλλουν τελικά το πρόστιμο του μη εμβολιασμού στους ανώ των 60...! Γι αυτό θλιβερά ξορκίζουν, φτύνοντας τον κόρφο τους, πως η πανδημία φεύγει σε ενάμιση μήνα με την ανάπτυξη τάχα να μας γνέφει... (γραφικός ο υπουργός Γεωργιάδης!)

Κρατάμε ενότητα μεταξύ μας ,απαραίτητη για την ρίψη των χαμερπών ανδρεικέλων στον καιάδα... Λίγο πριν την τελική καταιγίδα που θα φέρει την λύτρωση, κρατήστε ακόμη  προπάντων πίστη στον Θεό. Κρατήστε βαθιά άσβεστα μέσα στην ψυχή σας τα εξής φιλοσοφημέν, πορφυρένια παραγγέλματα.

Καταπολεμείστε τις ασθένειες του σώματος με καλή διατροφή και βιταμίνες. Καταπολεμείστε την άγνοια του πνεύματος ,την διαφθορά της πόλης(του σημερινού κράτους) και την διχόνοια των οικογενειών. Αυτά επιτάσσει η πυθαγόρεια φιλοσοφία του μύστη μαθηματικού Πυθαγόρα...!

Επιστροφή στις ρίζες μας λοιπόν και η τελική Νίκη θα είναι δική μας...!

πηγη Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος απο το pronews.gr 

Θέλουν δεν θέλουν...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου