Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Οι μετρητές ρεύματος του θανάτου έρχονται - θα πεις ναι;

εστάλη από Γερ.Διαμαντάτο  

smartΈρχονται 170.000 "έξυπνοι" μετρητές ρεύματος - ποιοι θα είναι οι πρώτοι "ηλίθιοι" που θα τους έχουν
Στην άγνοια του κόσμου ποντάρουν και στο ότι ο Έλληνας είναι μέχρι τα μπούνια στα προβλήματα για να μην πάρει χαμπάρι τι ακριβώς παίζει. Κι όταν το πάρει... θα είναι πλέον πολύ αργά! 
Γι' αυτό διαδώστε και ξεσηκωθείτε!!! Γιατί αν περιμένετε από τα ΜΜΕ να σας ενημερώσουν για τη σκοτεινή τους πλευρά, σωθήκατε!

Την προκήρυξη του πιλοτικού προγράμματος για εγκατάσταση 170.000  «έξυπνων» μετρητών σε κατοικίες και μικρά εμπορικά καταστήματα δημοσίευσε ο Διαχειριστής του Ελληνικού Συστήματος Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), ανοίγοντας τον δρόμο για την εφαρμογή μελλοντικά πολυζωνικών τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος με διαφορετικές χρεώσεις ανάλογα με το πώς διαμορφώνεται η ζήτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το δόλωμα θα είναι φθηνότερο ρεύμα. Αλλά κάτι τέτοιο μην το περιμένετε να σας συμβεί.
Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 86,5 εκατ. ευρώ θα αποτελέσει τον «πιλότο» πάνω στο οποίο θα στηριχτεί η μελέτη για την πλήρη αντικατάσταση στη συνέχεια των 7 εκατ. μετρητών χαμηλής τάσης της ΔΕΗ, κόστους άνω των 1 δισ. ευρώ. Ποιός θα πληρώσει το κόστος; ΜΑΝΤΕΨΕ!!! Μάντεψε ΠΡΙΝ έρθει ο λογαριασμός του πανέξυπνου μετρητή σου!
Ποιοι θα είναι οι πρώτοι "ηλίθιοι" σύμφωνα με την προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ:
    60 χιλιάδες μετρητές θα εγκατασταθούν στον Νομό Ξάνθης
    80.000 στα νησιά Λέσβο, Λήμνο και Αγ. Ευστράτιο
    20.000 στη Λευκάδα
    7.000 στην Αττική
    3.000 στην Κεντρική Μακεδονία.
    30.000 μετρητές στα νησιά Σαντορίνη, Μήλο και Κύθνο.
Το έργο που ανατίθεται με το «κλειδί στο χέρι», ο ανάδοχος θα αναλάβει να εξοπλίσει και να λειτουργήσει κέντρο τηλεμέτρησης για 300.000 ανεξάρτητα σημεία μέτρησης, που θα αποτελεί την «καρδιά» του συστήματος. Το κέντρο θα έχει συνεχή επικοινωνία με τους «έξυπνους» μετρητές με τεχνολογίες μετάδοσης δεδομένων LPG και CPRS (ασύρματη τεχνολογία 2 G ή 3 G).
Καταλαβαίνεις καθόλου τι σημαίνουν όλα αυτά τα ωραία τεχνολογικά; Καταλαβαίνεις τι είναι αυτή η "ασύρματη τεχνολογία" που ακούγεται τόσο ωραία; Γιατί στο εξωτερικό που ΉΔΗ τους δοκίμασαν το κατάλαβαν πολύ καλά: Πονοκέφαλοι, ζαλάδες, βουητά στ' αυτιά, πόνοι στα κόκαλα μέχρι και αιμορραγίες από τη μύτη! Είναι ΤΌΣΟ δυνατή ΑΥΤΉ η συγκεκριμένη ακτινοβολία ΑΥΤΉΣ της συγκεκριμένης ασύρματης τεχνολογίας!!!
Διάβασε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να ενημερωθείς και να ενημερώσεις:

Έξυπνοι μετρητές: Πόσο 'ηλίθιοι' είμαστε;
Εκτός από το να σας ακτινοβολούν, διαβάστε και τι άλλο σας ... «προσφέρουν». 
    
smart-meters 

S.O.S - Έρχονται οι 'έξυπνοι' μετρητές! (βίντεο που πρέπει να δείτε!)
Για το κόστος τους και τη μαρτυρία μιας γυναίκας:  
«Επέζησα από τους Ναζί και τους Σοβιετικούς... υποτίθεται θα ήταν τα χρυσά μου χρόνια των γηρατειών και κατάντησα να αιμορραγώ από τη μύτη γιατί μου βάλατε στο διαμέρισμά μου τους έξυπνους μετρητές....»
    
Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία - πόσα γνωρίζετε;
Πως το παρουσιάζουν τα «έξυπνα» ΜΜΕ
«Στα άμεσα πλεονεκτήματα των «έξυπνων» μετρητών περιλαμβάνεται η ελαχιστοποίηση των επισκέψεων υπαλλήλων - καταμετρητών στους πελάτες της ΔΕΗ, περιορίζοντας σημαντικά το αντίστοιχο κόστος, η ακριβής τιμολόγηση, η άμεση ενημέρωση των καταναλωτών για στοιχεία της κατανάλωσής τους, καθώς και η δυνατότητα άμεσης επιλογής και αλλαγής προμηθευτή και άμεσης διαδοχής και επανασύνδεσης καταναλωτή».
ΨΈΜΑΤΑ: 
Ποιος είπε ότι θα μπορεί κανείς να αλλάξει προμηθευτή; Πάνε τους καταναλωτές πακέτο με την ΔΕΗ που θα πουληθεί. ΝΑΙ, θα λιγοστέψουν οι υπάλληλοι = περισσότερη ανεργία, αλλά αυτό ΔΕΝ θα γίνει προς όφελος του καταναλωτή. Όσο για την "ασφάλεια" τους - διαβάστε:
    Το ισχυρότερο επιχείρημα υπέρ των έξυπνων μετρητών καταρρίπτεται 
    "Σπίρτο" μοναχό αποδείχθηκαν κάποιοι 'έξυπνοι μετρητές'!

Όσο για τις νέες κεραίες/πύργους που θα τοποθετηθούν για την ασύρματη καταμέτρηση τους, εκεί δεν θα μπορείς να πεις όπως στην κινητή "δεν το θέλω" γιατί θα σου πουν "είναι ανάγκη". Αυτό είναι ένα δείγμα και μπορεί να το βρεις και πλάι στο σπίτι σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου