Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Έκθεση αφίσας – διαμαρτυρία για την κατάργηση ακτοπλοϊκής γραμμής

Απόψε στις 9:30 το βράδυ στο Δελτίο Ειδήσεων του "Αχελώος TV" θα μιλήσω για το συγκοινωνιακό πρόβλημα της Ιθάκης.

 αναδημοσίευση από  http://www.designmag.gr/tihaca-patras/10409

25-07-2014
Με αφορμή την κατάργηση της κεντρικής ακτοπλοϊκής γραμμής Πάτρα -Κεφαλλονιά (Σάμη)-Ιθάκη και την απαξίωση των άλλων γραμμών , ουσιαστικά το ταξίδι για την Ιθάκη γίνεται μια πραγματική Οδύσσεια, η οποία έχει διαλύσει τον τουρισμό και τις κοινωνικές ανάγκες των κατοίκων της.
Γι’ αυτό τον σκοπό η Θεατρική Ομάδα «Λωτοφάγοι» διοργανώνει στο cafe Υπογλυκαιμίες ένα καλλιτεχνικό απόγευμα διαμαρτυρίας!!!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου 2014 στην αυλή του Natura Shop, εντός του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον από τις 6 το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ με εκθέσεις, βιντεοπροβολές, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση για παιδιά, ζωντανή μουσική κ.α.
Καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας θα πραγματοποιηθεί έκθεση αφίσας εμπνευσμένη από το θέμα της εκδήλωσης. (Συμμετέχουν οι γραφίστες: Ιωάννης Φετάνης, Διονύσης Λιβάνης, Ιωάννης Μαρκάκης, Tommaso Taraschi, Κωνσταντίνος Τριχάς, Παναγιώτης Τσαλαβρέττας)
Πρόγραμμα εκδήλωσης:
6:00 – 7:00 μ.μ. Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος μας ταξιδεύει στη θάλασσα του χρόνου με τα καράβια της ψυχής. Παίρνει τις λέξεις από τις απαντήσεις των παιδιών στο “τι είναι μνήμη;” και τις ταξιδεύει στα δικά τους καράβια.7:30 μ.μ. Η θεατρική ομάδα Λωτοφάγοι θα διοργανώσουν το κυνήγι του χαμένου καραβιού!8:00 μ.μ. Η εικαστικός Μαίρη Ρουκουνάκη θα κάνει δίλεπτα πορτραίτα των μικρών και μεγάλων ταξιδευτών που θα παραστούν στην εκδήλωση.9:30 μ.μ. Απαγγελία του ποιήματος “Ιθάκη” του Κ.Π. Καφάβη από τον καταξιωμένο ηθοποιό Δημήτρη Πετρόπουλο.9:45 μ.μ. προβολή ντοκιμαντέρ του Γιάννη Αρσένη για την ομηρική Ιθάκη “ΝΑΙΕΤΑΩ Δ’ ΙΘΑΚΗΝ”10:30 μ.μ. Ζωντανή Ρεμπέτικη και Μικρασιατική Μουσική “ReMbELoi”
Είσοδος Ελεύθερη
Ιωάννης Μαρκάκης
Ιωάννης Μαρκάκης
Κωνσταντίνος Τριχάς
Κωνσταντίνος Τριχάς
Tommaso Taraschi
Tommaso Taraschi
Διονύσης Λιβάνης
Διονύσης Λιβάνης
Ιωάννης Φετάνης
Ιωάννης Φετάνης
Παναγιώτης Τσαλαβρέττας
Παναγιώτης Τσαλαβρέττας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου