Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ «Ο Πρόνησος» υποδέχεται την Παπαχαραλάμπειο Φιλαρμονική Δήμου Ναυπακτίας, !!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/07/14 ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00 ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΟΥ "Γ.ΠΕΝΤΟΓΑΛΟΣ" Η ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ Δ. ΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΙΝΤΕΤΟ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΟΡΟΥ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ  ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΜΕΣΩ  ΦΕΙςςς

KYΡIAKH  27 IOYΛIOY

ΠΟΡΟΣ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πόρου «Ο Πρόνησος» υποδέχεται την Παπαχαραλάμπειο Φιλαρμονική Δήμου Ναυπακτίας, το κουιντέτο Φιλαρμονικής Κ.Ε.Π.Ν.Α. Δήμου Ιωαννιτών και μέλη της Φιλαρμονικής Πόρου σε μια βραδιά με ποικιλία υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Αμπατζή Δημήτρη. ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ « Γ. Πεντόγαλος», ώρα: 9.00μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ  ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ  ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΟΡΟΥ,,ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΦΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤIΚΟΤΗΤΑ


Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες του νησιού μας, το φετινό Πολιτιστικό καλοκαίρι είναι μια προσπάθεια οργάνωσης, παρουσίασης και καταγραφής της πολιτιστικής δραστηριότητας, για κάθε ημέρα, από άκρη σε άκρη της Κεφαλονιάς και έχει μήνυμα «Το φως της παράδοσης οδηγεί την εξέλιξη».
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ  2014 - ΚΕΔΗΚΕ-11Μέσα από τις δράσεις των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας του Δήμου μας (μπάντες, μαντολινάτες, χορωδίες, θεατρικό και εικαστικό τμήμα, κλασικό χορό), τα θρησκευτικά μας πανηγύρια, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους καταξιωμένους καλλιτέχνες και ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών εντός και εκτός του νησιού, παρουσιάζεται το αποθησαύρισμα της παράδοσης και της πολιτισμικής μας υπόστασης.
Ενθαρρυντική διαπίστωση αποτελεί η ενεργή συμμετοχή της νέας γενιάς του νησιού σε δράσεις πολιτισμού και σε νέα πεδία ευθυνών, οι οποίες πηγάζουν από τις σημερινές αναγκαιότητες. Στα πλαίσια μιας πραγματικότητας που συνεχώς μεταβάλλεται, η προσπάθεια για συμβολή στην πρόοδο και την εξέλιξη της κοινωνίας μας πολιτιστικά, στηρίζεται στον πλούτο της παράδοσής μας και προχωρά στις μελλοντικές ανάγκες του τόπου, δημιουργεί προϋποθέσεις ανάπτυξης στην κατεύθυνση των γενικότερων αλλαγών που συντελούνται στον κόσμο και της σύγχρονης τεχνολογίας.
Ελπίζουμε και προσπαθούμε για την εξέλιξη μέσα από την παράδοση!
Καλό καλοκαίρι!
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ
Άγγελος Κωνσταντάκης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου