Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Η ταινία "Ηρακλής" δεν γυρίστηκε στην Ελλάδα γιατί ο παραγωγός δεν βρήκε κανέναν από την κυβέρνηση για να μιλήσει [βίντεο]


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ  
ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ,, και σε σχεση με 

Ηρακλη...




Μια από τις γνωστότερες ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας με τον πιο ρωμαλέο ήρωα της αρχαίας Ελλάδας, η ιστορία του Ηρακλή, λογικό ήταν να γυριστεί στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως όπως εξηγεί σε βίντεο της ιστοσελίδας greekreporter.com δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν να μιλήσουν με κανέναν από την κυβέρνηση.
 
Μιλάμε για την νέα ταινία με θέμα τη ζωή του Ηρακλή που υποδύεται ο “βράχος” Dayne Johnson. Όπως αποκάλυψε ο σεναριογράφος της ταινίας, Εβαν Σπηλιωτόπουλος, όταν οι παραγωγοί, αλλά και ο ίδιος ο Dwayne, έκαναν το λάθος να σκεφτούν να κάνουν γυρίσματα στον τόπο του Ηρακλή, δυστυχώς “έφαγαν πόρτα.”
 
Σύμφωνα με τον σεναριογράφο «δεν προσελκύουμε, διώχνουμε κινηματογράφο. Συζητήθηκε να το γυρίσουμε στην Ελλάδα και οι παραγωγοί στείλανε scouting, και δεν βρέθηκε κανένας άνθρωπος από την κυβέρνηση να τους εξηγήσει να πως θα την κάνουμε, να πως θα σας διευκολύνουμε. Η Βουδαπέστη μας τα έδωσε όλα, μέχρι και στρατό, το ΦΠΑ.»
 
Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κάθε Έλληνας ακούγοντας την συνέντευξη ενός παράγοντα του Χόλιγουντ, Έλληνα, που εξηγεί με θυμό την κατάντια του ελληνικού κράτους. 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου