Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


                     Αργοστόλι, 27-07-2014


                                                                         

Για τον Ιστορικό του Μέλλοντος …
Την προσεχή Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 και ώρα 12:00 συγκαλείται Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί το «κατεπείγον» θέμα της Έγκρισης Απολογισμού- Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων χρήσης  Δήμου Κεφαλλονιάς έτους 2012.
Ένα θέμα που σύμφωνα με την πρόσκληση θεωρείται κατεπείγον  λόγω πεπερασμένων  προθεσμιών  εξαιτίας  των σοβαρών προβλημάτων  που ανέκυψαν από τους σεισμούς.
Σεισμοί που έγιναν στις αρχές του 2014 και δεν έχουν ουδεμία σχέση με κανένα μήνα του 2013 και ειδικά το α΄ εξάμηνο  μέσα στο οποίο έπρεπε να είχε συζητηθεί το ανωτέρω θέμα.
Εύλογα λοιπόν μας δημιουργείται η απορία αν στην Δημοτική Αρχή έχουν τη γνώση των προθεσμιών που ορίζει ο Δημοτικός Κώδικας τόσο για την κατάρτιση των οικονομικών καταστάσεων από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου όσο και για την έγκριση τους από το Δημοτικό Συμβούλιο!
Και αν την έχουν, αλήθεια πόσο γελοίο είναι να χρησιμοποιείται η δικαιολογία  των σεισμών για τη μη τήρηση των προθεσμιών που ορίζει ο νομοθέτης;

Δεν θέλουμε να θεωρηθούμε γραφικοί. Οι Κεφαλονίτες αποφάσισαν ήδη για την επόμενη Δημοτική Αρχή και η απόφασή τους είναι σεβαστή από όλους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να καταθέτουμε την άποψή μας και να στιγματίζουμε τέτοιου είδους αναφορές  που προσβάλουν την νοημοσύνη μας όχι μόνο ως Δημοτικών Συμβούλων αλλά και ως Κεφαλονιτών.
Εκ του Γραφείου Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου