Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρουσία δεκάδων συναγωνιστών μας, ο Πυρήνας μας πραγματοποίησε, το Σάββατο 24/10/2015, εκδήλωση – ομιλία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στην ομιλία του ο Γραμματέας του Πυρήνα, Δάβουλος Χρήστος, αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο του Μέγα Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά και του Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου 1936, το οποίο οδήγησε, μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια, την καταρακωμένη και καταχρεωμένη τότε Ελλάδα, στην Αναγέννηση και στο Έπος του «ΟΧΙ», εν αντιθέσει με τους «δημοκράτες της μεταπολίτευσης» του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», οι οποίοι αδιαφορώντας για τα όχι και τα θέλω του Ελληνικού Λαού, κατάφεραν, στα σαράντα χρόνια της εξουσίας τους, να καταντήσουν το ισχυρό και εύρωστο κράτος που παρέλαβαν από το Καθεστώς της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967 και τον εθνικά υπερήφανο Ελληνικό λαό, σε περίγελο και επαίτη της παγκόσμιας κοινότητας.
Καθήκον και χρέος των Ελληνόψυχων Κεφαλλήνων, με μπροστάρηδες τους Χρυσαυγίτες, είναι η αποκατάσταση της μνήμης και του αγάλματος του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά στη γενέτειρά του, ξεπλένοντας έτσι τη διαρκή ντροπή της Κεφαλονιάς από την ιεροσυλία που διέπραξε η αριστερή πασοκαρία με την έλευσή της στην εξουσία και ο ες αεί αγώνας μέχρι την οριστική απελευθέρωση της Πατρίδας και του Έθνους από τους εγχώριους και ξένους δυνάστες τους.
Μπαρμπα Γιάννη, μην ανησυχείς εκεί ψηλά, η σπορά σου έπιασε τόπο και ρίζωσε βαθιά στις ψυχές των Ελλήνων. Καμία Αριστερά και καμία Δεξιά δεν μπορεί να εξαφανίσει το Έθνος των Ελλήνων. Οι Έλληνες ξανασηκώνονται… και τρέμει η γη!
         ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου